Tarjoamme tähän kaksi tapaa: linkitys suoraan Instagramista tai Book Salon palvelun sisältä. Tähän sinulla tulee olla Instagramissa ammattilaistili tehtynä.

Instagram ammattilaistilin luominen

Voit lisätä ajanvarauksen Instagram sivusi Varaa nyt-nappiin, jos sinulla on yrityksen hallintaan tarkoitettu maksuton yritystili (ammattilaistili). Seuraa näitä ohjeita: https://www.facebook.com/business/help/347556992775908?id=419087378825961

Instagram-tilin linkittäminen suoraan Instagramista puhelimella

1. Valitse muokkaa profiilia

2. Valitse toimintopainikkeet

3. Klikkaa "Varaa nyt" toimintoa

4. Valitse Book Salon ja kirjaudu ohjeen mukaan Book Salon järjestelmään

5. Valitse minkä salongin tai yrityksen ajanvarauksen haluat linkittää

6. Valmista!

VINKKI: Voit myös lisätä ajanvarauksen linkin Instagram sivun tietoja / verkkosivusto kohtaan sekä tehdä siitä erillisen stoorin, jossa on lisätty linkki ajanvaraukseesi.

Lue ohjeet, miten voit tehdä Instagram-tilin linkittämisen suoraan Book Salon palvelussa yhdessä Facebookin linkityksen kanssa.

Ohje Facebookiin erikseen