Palvelut
Toimipaikka ja asiakkaiden nettivaraus
Toimipaikan luominen
Käyttäjien kutsuminen toimipaikkaasi ja roolien määrittäminen
Käyttäjien kutsuminen toimipaikkaasi ja roolien määrittäminen

Miten kutsut muita käyttäjiä toimipaikallesi ja mistä tiedät mihin rooliin asetat ne? Kutsut uusia käyttäjiä asetuksista- käyttäjät takaa.

Angelica avatar
Tekijä: Angelica
Päivitetty yli viikko sitten

Artikkelissa käydään läpi seuraavat aiheet:

Käyttäjien kutsuminen

• Uuden toimipaikan luomisen yhteydessä voit kutsua haluamasi käyttäjät toimipaikkaan klikkaamalla kohdasta “lisää uusi työntekijä”. Kohtaan tulee samat tiedot täytettäväksi kuin, jos kutsuisi käyttäjiä myös valmiin toimipaikan kautta. Eli tämän vaiheen voi tehdä myös jälkikäteen toimipaikan asetuksista kun profiili ja toimipaikka on luotu loppuun. (Katso rekisteröinti ja palvelun käyttöönotto videolta miten käyttäjien kutsuminen tapahtuu)

• Toimipaikan asetuksista klikkaamalla kohdasta “Käyttäjät” pääset kutsumaan käyttäjiä lisää jälkikäteen. Klikkaat kohdasta “Lisää uusi työntekijä” ja pääset täyttämään asiakkaan tiedot syöttämällä : etunimen, sukunimen ja sähköpostin.

(Huomioithan, että järjestelmä ei hyväksy kahta saman nimistä sähköpostiosoitetta kahdelle samalle käyttäjälle)

Oikeuksien määrittäminen käyttäjille

Kun olet määrittämässä kutsumallesi käyttäjälle oikeuksia toimipaikallesi, niin vaihtoehtoina on valita : Opiskelija, Kirjanpitäjä, Työntekijä ja Vuokratuoliyrittäjä roolit. Omistajan roolissa on aina henkilö joka on toimipaikan perustanut.

• Opiskelija

Kun opiskelijan rooli määritetään opiskelijalle, niin tällöin myös hänen oikeudet järjestelmässäkin on suppeammat. Opiskelija ei näe mm.. myynteihin liittyviä tietoja ollenkaan.

• Kirjanpitäjä

Voit kutsua kirjanpitäjäsi myös toimipaikallesi, niin tällöin sinun ei tarvitse enään itse hakea raportteja itse järjestelmästä. Kirjanpitäjä oikeuksilla on oikeus nähdä vain myynnit välilehti.

• Työntekijä

Työntekijä rooliin kannattaa asettaa käyttäjä jonka tilitykset menee omistajan tilille.

Työntekijä roolissa käyttäjä ei näe muiden myyntejä eikä pääse hallinnoimaan työvuoroja.Työntekijän oikeuksia voi myös asettaa laajemmaksi asettamalla “pääkäyttäjän” oikeudet jolloin työntekijällä on oikeus päästä tarkastelemaan mm.. myyntejä sekä työvuoroja.(Lue alempaa tarkempia oikeuksia mitä voit asettaa käyttäjälle)

• Vuokratuoliyrittäjä

Vuokratuoliyrittäjän rooliin kannattaa asettaa käyttäjä joka haluaa tilitykset omalle tililleen. Eli tällöin hänen täytyy tehdä myös omat kauppiassopimukset. Vuokratuoliyrittäjä näkee omat myyntinsä, mutta ei muiden.

• Omistaja

Omistajan rooli määräytyy automaattisesti henkilölle joka on toimipaikan perustanut.

Omistajan roolin voi myös vaihtaa toiselle käyttäjälle.

Oikeudet:

• Sinulla on mahdollista ottaa pois näkyvistä ja asettaa näkyviin käyttäjät työntekijöiden kalenterissa ja asiakkaiden ajanvarauksessa.

• Ylläpitäjän oikeudet antavat käyttäjälle samat oikeudet kuin omistajalla, paitsi oikeuden nähdä, luoda ja muokata kampanjoita, jotka on otettava erikseen käyttöön.

Muut oikeudet

Voit myös määrittää erilaisia oikeuksia eri rooleille kuten, sallia työvuorojen muokkaus, myyntien tarkasteleminen (voi käyttää käteisen hallintaa lisävalinnalla), varaston muokkaus, kuittirivien muokkaus kassalla, mahdollisuus nähdä, luoda ja muokata kampanjoita sekä sallia pääsyn asiakasrekisteriin.

Nämä esimerkit ovat peräisin "Työntekijä" roolin vaihtoehdoista.

Käyttäjien tila

Kun olet kutsunut toimipaikkaasi uusia käyttäjiä, voit seurata heidän etenemistä käyttöönoton suhteen "Käyttäjät" välilehdeltä.

• Kutsu lähetetty

Tarkoittaa, että kutsu on lähetetty käyttäjän sähköpostiin, mutta käyttäjä ei ole vielä hyväksynyt kutsua sähköpostinsa kautta.

• Käyttöönottoa ei ole suoritettu

Tarkoittaa, että käyttäjä on hyväksynyt kutsun sähköpostin kautta, mutta ei ole suorittanut käyttöönottovaihetta loppuun. Käyttäjä pääsee tekemään käyttöönoton loppuun kirjautumalla tunnuksillaan sisään ja painamaan "tallenna ja jatka" painikkeista eteenpäin viimeiseen vaiheeseen asti, kunnes pääsee ajanvarauskalenteri näkymään.

• Aktiivinen

Tarkoittaa, että käyttäjä on tehnyt onnistuneesti käyttöönoton loppuun ja hän on aktiivinen toimipaikassa.