Facebook ja Instagram-yritystili sekä sen hyödyt

Ajanvaraus toiminnallisuus kannattaa lisätä toimipaikan / yrityksen Facebook ja Instagram sivuille, sillä yhä useampi asiakas etsii palveluita myös Facebookista ja Instagramista Googlen lisäksi. Tarjoamme tähän kaksi tapaa: linkitys suoraan sosiaalisen median alustalta tai Book Salon palvelun sisältä.

Voit lisätä ajanvarauksen Facebook sivusi Varaa nyt-nappiin, jos sinulla on yrityksen hallintaan tarkoitettu maksuton Facebook -yritystili. Voit luoda sellaisen osoitteessa: https://business.facebook.com/

Voit lisätä ajanvarauksen Instagram sivusi Varaa nyt-nappiin, jos sinulla on yrityksen hallintaan tarkoitettu maksuton yritystili (ammattilaistili). Seuraa näitä ohjeita: https://www.facebook.com/business/help/347556992775908?id=419087378825961

VINKKI: Voit myös lisätä ajanvarauksen linkin Facebook sivun tietoja / verkkosivusto kohtaan sekä tehdä kiinnitetyn postauksen johon laitat linkin ajanvaraukseen sekä Instagram bioon.

Ohje: Varaa nyt-painike linkitys Book Salon palvelusta

Tässä ohjeet olkaa hyvä! Huomioithan jo alussa, että toimipaikan pääkäyttäjä tekee linkityksen.

1. Avaa "Työkalut" sivu ammattilaisten hallintapaneelissa kirjatuneena osoitteessa: admin.booksalon.fi

2. Klikkaa "Lisää ajanvaraus toiminnallisuus yrityksesi Facebook- sivuille" nappia

3. Paina yhdistä ja valitse "Jatka"

4. Valitse Facebook business- tili ja sivu, johon ajanvarauksen haluat lisätä

5. Seuraa ohjeita.

6. Linkitä samalla Instagram tili, jos Facebook Business-tilisi alle on määritelty ammattilaisten Instagram tili. Halutessasi voit ohittaa Instagramin linkityksen painamalla " Skip".

Onneksi olkoon! Saat jatkossa varauksia myös Facebook ja Instagram -sivusi Varaa- napista.

Esimerkki: Kuva, miltä Book Salon Varaa nyt-nappi näyttää Facebookissa vasemmalla ja oikealla Instagramissa.

Huom. jos sinulla on käytössä jokin muu aiempi toimintopainike ja linkitys ei onnistu jostain syystä. Suosittelemme poistamaan aiemman toimintopainikkeen ja tekemään linkityksen uudelleen.

Ohje Instagramiin

Ohje Facebookiin