Palvelut
Toimipaikka ja asiakkaiden nettivaraus
Sosiaalinen media
Miten lisään ajanvarauksen Facebook-ja/tai Instagram -sivulle?
Miten lisään ajanvarauksen Facebook-ja/tai Instagram -sivulle?

Ohjeet, miten saat linkitettyä ajanvarauksesi Varaa nyt-nappiin sosiaaliseen mediassa booksalon-palvelun sisältä.

Nina avatar
Tekijä: Nina
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Facebook ja Instagram-yritystili sekä sen hyödyt

Ajanvaraus toiminnallisuus kannattaa lisätä toimipaikan / yrityksen Facebook ja Instagram sivuille, sillä yhä useampi asiakas etsii palveluita myös Facebookista ja Instagramista Googlen lisäksi. Tarjoamme tähän kaksi tapaa: linkitys suoraan sosiaalisen median alustalta tai booksalon palvelun sisältä.

Voit lisätä ajanvarauksen Facebook sivusi Varaa nyt-nappiin, jos sinulla on yrityksen hallintaan tarkoitettu maksuton Facebook -yritystili. Voit luoda sellaisen osoitteessa: https://business.facebook.com/

Voit lisätä ajanvarauksen Instagram sivusi Varaa nyt-nappiin, jos sinulla on yrityksen hallintaan tarkoitettu maksuton yritystili (ammattilaistili). Seuraa näitä ohjeita: https://www.facebook.com/business/help/347556992775908?id=419087378825961

VINKKI: Voit myös lisätä ajanvarauksen linkin Facebook sivun tietoja / verkkosivusto kohtaan sekä tehdä kiinnitetyn postauksen johon laitat linkin ajanvaraukseen sekä Instagram bioon.

Ohje: Varaa nyt-painike linkitys booksalon palvelusta

Tässä ohjeet olkaa hyvä! Huomioithan jo alussa, että toimipaikan pääkäyttäjä tekee linkityksen.

1. Avaa "Työkalut" sivu ammattilaisten hallintapaneelissa kirjatuneena osoitteessa: admin.booksalon.fi

2. Klikkaa "Lisää ajanvaraus toiminnallisuus yrityksesi Facebook- sivuille" nappia

3. Paina yhdistä ja valitse "Jatka"

4. Valitse Facebook business- tili ja sivu, johon ajanvarauksen haluat lisätä

5. Seuraa ohjeita.

6. Linkitä samalla Instagram tili, jos Facebook Business-tilisi alle on määritelty ammattilaisten Instagram tili. Halutessasi voit ohittaa Instagramin linkityksen painamalla " Skip".

Onneksi olkoon! Saat jatkossa varauksia myös Facebook ja Instagram -sivusi Varaa- napista.

Esimerkki: Kuva, miltä booksalon Varaa nyt-nappi näyttää Facebookissa vasemmalla ja oikealla Instagramissa.

Huom. jos sinulla on käytössä jokin muu aiempi toimintopainike ja linkitys ei onnistu jostain syystä. Suosittelemme poistamaan aiemman toimintopainikkeen ja tekemään linkityksen uudelleen.