Lahjakortti hyvityksenä

Voit luoda kätevästi asiakkaalle lahjakortin hyvityksenä (lahjakortti hyvitys)

Angelica avatar
Tekijä: Angelica
Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat hyvittää asiakkaalle lahjakortilla, joka sisältää tietyn summan arvoa, niin voit tehdä sen seuraavasti.

Näin luot lahjakortin ilman veloitusta:

• Mene kohtaan "Työkalut" ja valitse sieltä "Lahjakortit"

• Klikkaa "Tuo olemassa oleva lahjakortti"

• Keksi oma kuvitteellinen lahjakorttikoodi kortille, jota käytät, kun lahjakorttia käytetään maksuvaiheessa.

• Aseta lahjakortille hyvitettävä arvo ja lahjakortin saajan tiedot.

• Näin saadaan lahjakortti luotua lahjakorttien hallintaan ilman, että myymme erikseen lahjakorttia ja siitä tulisi erillinen tapahtuma myyntiraportteihin.

Kyseinen tapa tuoda lahjakortti järjestelmään ei siis lisää myyntiä myyntiraportteihin kumminkaan vaikka asetat sinne haluamasi summan.