Ennen kuin asetat lahjakorttikaupan toimipaikallesi tarkista seuraavat asiat:

• Olen Pro version käyttäjä

• Olen täyttänyt vaaditut kauppiaskyselyt ja ne on hyväksytty.

Ohjeet :

1) Mene järjestelmässäsi kohtaan “Asetukset”--> “Verkkomaksujen asetukset”.

2) Klikkaa nappi vihreäksi :

"Aktivoi lahjakorttien itsepalvelumyynti asiakkaille toimipaikan ajanvarauksessa"

3) Voit asettaa lahjakorttikaupan kahdella eri tavalla kotisivuillesi. Voit lisätä lahjakorttikaupan nappiin "osta lahjakortti täältä" tai suorana upotuksena verkkosivuillesi. Ohjeet löydät “Työkalut” osiosta.

Lahjakorttikauppa Book Salonin kotisivukoneelle

Jos sinulla on käytössä meidän Book Salonin kotisivukone, niin löydät täältä ohjeet miten saat upotettua lahjakorttikaupan kotisivukoneellesi.

Lahjakortin ostaminen ajanvarauswidgetin kautta

Lahjakortteja voi myös ostaa ajanvarauksen kautta. “Osta lahjakortti” painike löytyy viimeisenä sinun ajanvarauksen palvelu kategorian listalta.

Miltä lahjakorttikauppa näyttää kotisivuillasi upotettuna?

(Esimerkki kuva)

Miltä verkosta ostettu lahjakortti näyttää?

(Esimerkki kuva)