Lahjakortit
Lahjakorttikaupan aktivointi

PRO-käyttäjänä lahjakorttikaupan saa käyttöön verkkomaksujen asetuksista. Täältä ohjeet sen käyttöönottoon ja miltä se näyttää asiakkaalle.

Angelica avatar
Tekijä: Angelica
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Huom!

Ennen kuin asetat lahjakorttikaupan toimipaikallesi tarkista seuraavat asiat:

• Olen Pro version käyttäjä

• Olen täyttänyt vaaditut kauppiaskyselyt ja ne on hyväksytty.

Ohjeet :

1) Mene järjestelmässäsi kohtaan “Asetukset”--> “Verkkomaksujen asetukset”.

2) Klikkaa nappi vihreäksi :

"Aktivoi sähköinen lahjakorttimyynti asiakkaille toimipaikan ajanvarausjärjestelmässä"

3) Voit asettaa lahjakorttikaupan kahdella eri tavalla kotisivuillesi. Voit lisätä lahjakorttikaupan nappiin "osta lahjakortti täältä" tai suorana upotuksena verkkosivuillesi. Ohjeet löydät “Työkalut” osiosta.

Lahjakorttikauppa bookskotisivukoneelle

Jos sinulla on käytössä meidän booksalonin kotisivukone, niin löydät täältä ohjeet miten saat upotettua lahjakorttikaupan kotisivukoneellesi.

Lahjakortin ostaminen ajanvarauswidgetin kautta

Lahjakortteja voi myös ostaa ajanvarauksen kautta. “Osta lahjakortti” painike löytyy viimeisenä sinun ajanvarauksen palvelu kategorian listalta.

Miltä lahjakorttikauppa näyttää kotisivuillasi upotettuna?

(Esimerkki kuva)

Miltä verkosta ostettu lahjakortti näyttää?

(Esimerkki kuva)