Huom! Otathan huomioon, että ilmoitusasetukset ovat aina käyttäjäkohtaisia, jolloin jokaisen käyttäjän tulisi tarkistaa asetukset oman käyttäjän takaa kirjautumalla omilla tunnuksillaan sisään.

Mistä pääset hallinnoimaan omia ilmoitusasetuksiasi?

1) Pääset ilmoitusasetuksiin klikkaamalla järjestelmän oikeasta ylänurkasta alaspäin osoittavaa nuolta käyttäjäsi nimen oikealta puolelta.

2) Klikkaa vaihtoehdoista " Ilmoitusasetukset"

Mistä voin vastaanottaa ilmoituksia?

Pystyt hallinnoimaan ja vastaanottamaan ilmoituksia seuraavista tapahtumista:

1) Lähetä ilmoitus kun uusi varaus lisätään

2) Lähetä ilmoitus kun varausta muutetaan

3) Lähetä ilmoitus kun varaus peruutetaan

4) Lähetä ilmoitus kun varaus maksetaan etukäteen

Ilmoituksen vastaanottotavat

Pystyt vastaanottamaan ilmoituksia sähköpostitse ja/tai tekstiviestitse.

Miten hallinnoin ilmoitusten lähettämistä itselleni?

Pystyt ilmoituskohtaisesti asettamaan, miten haluat ilmoituksien saapuvan sinulle.

Nämä valinnat tulee esiin, kun valitset lähetystavan ilmoituksen alta.

Lue lisää Henkilökohtaisista kalenteriasetuksista

Lue lisää Toimipaikan kalenteriasetuksista