Kaikki kokoelmatLahjakortit
Lahjakorttien käyttö eri toimipaikoissa

Ohjeet, miten saat aktivoitua eri toimipaikkojen yhteiset lahjakortit toimimaan jokaisessa toimipaikassasi.

Angelica avatar
Tekijä: Angelica
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Näillä seuraavilla ohjeilla asiakkaat pääsevät käyttämään samoja lahjakortteja useampien toimipaikkojen välillä:

1. Mene toimipaikassasi kohtaan “Asetukset” ja valitse “Yrityksen tiedot”

2. Klikkaa painike vihreäksi kohdasta: “Ota yhteiset lahjakortit käyttöön kaikissa yrityksen toimipaikoissa”

3. Paina “Valmis”

Tämän jälkeen on mahdollista saada näkyviin yhteiset lahjakortit myös lahjakorttien hallinnassa sekä lahjakorttien käyttöraportissa.

Aktivoi yhteiset lahjakortit lahjakorttien hallintaan

1. Mene kohtaan “Työkalut”-->”Lahjakortit”

2. Klikkaa painike vihreäksi kohdasta “Näytä yrityksen lahjakortit kaikista toimipaikoista”

Aktivoi yhteiset lahjakortit lahjakorttien käyttöraporttiin

1. Mene kohtaan “Myynnit”--->”Lahjakortit”.

2. Klikkaa painike vihreäksi kohdasta “Näytä kaikkien salonkien lahjakorttimyynnit”

Onneksi olkoon! Nyt asiakkaasi voivat käyttää lahjakorttejaan kaikissa toimipaikoissasi!

Lue lisää lahjakorttiominaisuuden eri toiminnoista