Käteisen hallinta

Voit tehdä talletuksia ja merkata käteisen nostoja booksalonin Myynnit- Käteisen hallinta sivulta.

Nina avatar
Tekijä: Nina
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Jos haluat seurata käteiskassan tilannetta ja saada siitä kätevät raportit, ota käteisen hallinta käyttöön kassan asetuksista. Käteisen hallinnan löydät Myynnit-sivulta ja Käteisen hallinta välilehdeltä.

Näin aktivoit Käteisen hallinnan:

1. Vasemmalta avaa "Asetukset" ja paina "Kassan asetukset".

2. Otsikon "Kassan asetukset" alla paina pallosta kohdassa "Ota käteisen hallinta käyttöön" niin että se muuttuu vihreäksi.

3. Lopuksi paina "Tallenna".

Näin Käteisen hallinta toimii:

Käteistä on mahdollista tallettaa (1.) ja nostaa (2.) yrityksittäin edeltävien toimintojen avulla.

Käteisen tallentaminen ja nostaminen

1. Valitse henkilö ja yritys, jolle haluat tallentaa tai nostaa käteistä.

2. Lisää käteisen määrä

3. Lisää selitys käteisen tallentamiselle tai nostamiselle kuten "käteistä kassaan tai käteistä kauppaan".

4. Tallenna.

Käteishallinnan raportointi

• Näet käteiskassan nykyisen arvon saldona Käteisen hallinta-sivulla yrityskohtaisesti.

• Lisäksi voit tarkastella käteisen tallentamiseen tai nostoon liittyviä tapahtumia eri ajanjaksoilta.

• Voit myös ladata raportin laitteellesi ja lähettää sen halutessasi sähköpostitse eteenpäin.