Päivitykset
Maaliskuun 2023 ominaisuudet

Tutustu maaliskuussa julkaistuihin uusiin ominaisuuksiin: oma teksti kuitille ja salli monen eri työntekijän tapahtumat samalla kuitilla

Angelica avatar
Tekijä: Angelica
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Esittelyssä maaliskuun ensimmäiset uudet ominaisuudet.

Lisää kuitille vapaavalintainen teksti

Pääset kirjoittamaan asiakkaan kuitille haluamaasi omaa tekstiä, joka toistuu jokaisessa kuitissa. Kirjoittamasi teksti näkyy kuitin loppuosassa.

Näin asetat kuitille oman tekstin:

1. Mene kohtaan “Asetukset”

2. Klikkaa “Kassan asetukset”.

3. Klikkaa aktiiviseksi kohta: “Lisää kuitille vapaavalintainen teksti”

4. Kirjoita kenttään haluamasi teksti, jonka haluat toistuvan jokaisella kuitilla.

Esimerkki kuva kuitista:

Salli monen eri työntekijän tapahtumat samalla kuitilla

HUOM!

Huomioithan, että kuittirivi kohtainen muokkaus ominaisuus eri tekijöille toimii tällä hetkellä, kun kirjautuneena järjestelmään on joko pääkäyttäjä (omistaja) tai työntekijä-roolilla ylläpitäjän oikeuksin.

(Tulossa viikolla 13 päivitys, että pystyisi sallimaan myös pelkällä työntekijä- roolilla ilman ylläpitäjän oikeuksia kuittirivi kohtaiset muutokset)

Katso ohjevideo miten aktivoit ominaisuuden ja hyödynnät sitä:

Ohjeet omaisuuden aktivointiin

1. Mene kohtaan “Asetukset”

2. Klikkaa “Kassan asetukset”

3. Aseta aktiiviseksi asetus: "Salli monen eri työntekijän tapahtumat samalla kuitilla".

Salli monen eri työntekijän tapahtumat samalla kuitilla käytännössä

HUOM!

1) Nämä kolme seuraavaa esimerkkiä toimii vain “Työntekijä” roolissa olevilla tekijöillä. Asetus ei vaikuta provisiolaskuriin tai hoida tilityksiä, kuin yhdelle tilille.

2) Otathan huomioon, että kuittirivillä oleva(t) tekijä(t) saa myyntiraportilleen myynnit, eikä "Kassalla" kohtaan asetettu tekijä.

"Työntekijät" kohdasta saat asettettua tekijä(t) valmiiksi kuittiriveille oletuksena.

1) Kassalla x, tekijänä pelkkä y

• Voit asettaa kassalla kuitille palvelun tai tuotteen tekijäksi eri työntekijät, jotka saavat myyntitapahtumasta myynnin itselleen raportille.

• Vaikka "Kassalla" kohdassa olisi eri käyttäjä asetettuna kenelle myynnin tilitys todellisuudessa menisi. (Myynti menee aina työntekijän raportille, joka on kuittirivillä palvelun tai tuotteen oikealla puolen.)

Seuraavassa kuvassa esimerkkinä, kuinka voit asettaa tekijäksi eri työntekijän, jolle määräytyy automaattisesti kaikki myynnit kuitille, kun kuittiriville lisätään palveluita ja tuotteita.

• Klikkaa "Muokkaa" painiketta, mistä pääset valitsemaan haluamasi työntekijät.

• Klikkaa haluamasi työntekijä(t), jolle haluat kuitille asetetut palvelut ja tuotteet määräytyvän ja klikkaa "Tallenna".

Kuvassa esimerkki, miten eri työntekijälle määräytyy jokaisen kuittirivin palvelu.

2) Kassalla x ja tekijöinä tasaisesti a,b,c,d = Kuitin jakaminen kaikille tekijöille

• Voit asettaa kuitille myyjäksi useampia tekijöitä, joiden kesken kuitin summa jaetaan tasavertaisesti.

• Tällöin summa jakaantuu automaattisesti oikein jokaisen käyttäjän myyntiraportille.

3) Kassalla x, eri tekijät riveittäin

• Voit asettaa eri kuittiriveille tietyille palveluille ja tuotteille omat työntekijät.

• Klikkaa kuittirivin oikealta puolen kolmea palloa ja klikkaa "Vaihda työntekijöitä".

• Valitse haluamasi tekijä ja paina "Tallenna".

• Tällöin samalla kuitilla voi olla eri myyjiä eri palveluilla ja tuotteilla.

(Myynti menee aina työntekijän raportille, joka on kuittirivillä palvelun tai tuotteen oikealla puolen.)

Kuvassa esimerkkinä, miten eri työntekijät näkyy kuitilla: