Huhtikuun 2023 uudet ominaisuudet

Tutustu huhtikuussa julkaistuihin uusiin ominaisuuksiin!

Tästä artikkelista löydät:

Aseta asiakkaan nimi kuitille oletuksena

• Mene kohtaan "Asetukset"-->"Kassan asetukset"--> klikkaa aktiiviseksi "Näytä asiakkaan nimi kuitissa".

• Voit asettaa asiakkaan nimen kuitille jatkossa oletuksena kassan asetuksien kautta. Nimi määräytyy kuitille automaattisesti asiakkaan henkilökohtaisen asiakaskortin nimen mukaan.

• Kassan asetukset on nähtävissä vain "Omistaja" roolissa olevalla sekä ylläpitäjän oikeudet omaavalla käyttäjällä.

Muistutuksien oletusasetukset

Aseta asiakkaiden tekemien ajanvarauksien muistutuksien oletusasetukset.

• Asetuksen löydät kohdasta "Asetukset"-->"Toimipaikan kalenteriasetukset" ja valitse "Muistutuksen oletusasetukset"

• Nämä asetukset vaikuttavat asiakkaan itse varattuihin varauksiin.

• Asiakas pääsee näitä itse myös muokkaamaan jälkikäteen kun on luonut varauksen, mutta nämä oletusasetukset on ensisijaisesti asetettuna päälle oletuksena, jollei asiakas niitä itse muokkaa erilaisiksi tekemänsä varauksen jälkeen.

Voit asettaa oletusasetukset 2h ja 24h tuntia ennen.

Oikeuksien asettaminen

Rajaa käyttäjien oikeuksia entistä enemmän toimipaikassasi.

Pystyt rajaamaan käyttäjien oikeuksia kohdasta "Asetukset"--> "Käyttäjät". Valitse haluamasi käyttäjä jonka roolin määrityksen alta pääset asettamaan erilaisia oikeuksia.

Voit rajata esimerkiksi työntekijöiltä seuraavat oikeudet:

• Työvuorojen muokkaus

• Myyntien tarkastaminen

Uusimpina vaihtoehtoina on tullut:

• Varaston muokkaus

• Kuittirivien muokkaus kassalla.

• Sallia pääsyn asiakasrekisteriin

Nämä esimerkit on lainattu "Työntekijä" roolin vaihtoehdoista. Eri rooleilla on erilaisia oikeuksia valittavana.

Resurssien määrän lisääminen

Resurssien enimmäis määrän raja palvelua kohti on nyt nostettu kolmesta kymmeneen.

• Nyt pystyt asettamaan palvelulle enemmän resursseja saatavaksi. Aikaisemmin enimmäismäärä oli 3kpl, mutta nyt enimmäismäärä on nostettu 10kpl.

• Tämä muutos mahdollistaa lisäämään nyt enemmän kuin kolmen huonevaihtoehdon asetettavaksi.