Kesän 2023 ominaisuudet

Tutustu julkaistuihin ominaisuuksiin: kaksivaiheinen tunnistautuminen, 48 tunnin muistutukset, tänään töissä -toiminto ja paljon muuta

Sipi avatar
Tekijä: Sipi
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Kaksivaiheinen tunnistautuminen - 2FA

Voit vapaaehtoisesti asettaa kaksivaiheisen tunnistautumisen. Tämä tarkoittaa sitä, että kirjautuessasi booksalon -järjestelmään tulee sinun antaa tunnuksen sekä salasanan lisäksi tietoturvaa lisäävän koodin. Lataa ennen aktivointia sovellus kuten Authenticator tai Google Authenticator sovelluskaupastasi.

Ohjeet aktivoimiseen:

1. Kirjaudu tunnuksillasi sisään järjestelmään

2. Valitse oikeasta yläkulmasta "Omat asetukset"

3. Valitse "Ota käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen"

4. Skannaa näkymään tulleen QR-koodin tunnistussovelluksellasi (esim. Google Authenticator) luodaaksesi tunnisteen

5. Aseta sovelluksesta löytyvä tunniste booksalon -järjestelmässä pyydettyyn kohtaan

6. Kirjaudu ulos ja takaisin sisään, jotta asetus aktivoituu

7. Valmista

Ohjeet poistamiseen:

1. Kirjaudu tunnuksillasi sisään järjestelmään

2. Valitse oikeasta yläkulmasta "Omat asetukset"

3. Valitse "Poista käytöstä kaksivaiheinen tunnistautuminen"

4. Aseta tunniste sovelluksesta vahvistaaksesi poiston.

Kirjaudu ulos ja takaisin sisään, jotta asetus poistuu

48 tunnin muistutukset

Paljon toivottu 48 tunnin muistutuksen asetus on täällä. Nyt voit asettaa asiakkaalle lähteviin muistutuksiin 2 ja 24 tunnin lisäksi 48 tunnin vaihtoehdon. Näin varmistat, että asiakas varmasti muistaa saapua paikalle tai siirtää aikaa.

Näin se toimii:

1. Mene Asetukset-sivulle ja valitse Toimipaikan kalenteriasetukset

2. Mene kohtaan Muistutusten oletusasetukset

3. Aktivoi viimeinen kohta vihreäksi ja valitse asetukset tekstiviesti (PRO) ja sähköpostimuistutuksille

Tänään töissä -toiminto

Nyt kalenterissa ei näy niinä päivinä käyttäjää, jolla ei ole sillä päivällä vuoroa auki. Tämä tehostaa kalenterin käytettävyyttä.

• Jatkossa voit valita kalenterinäkymässä vaihtoehdot "Kaikki" tai "Töissä".

• Tänään töissä -toiminto näyttää kalenterissa henkilöt, joilla on sille päivälle työvuoro.

Palvelukuvauksen merkkimäärä

Palvelukuvauksien sallittua merkkimäärää on nostettu 2000 merkkiin 500 merkin sijasta. Tämä on erityisen hyvä, kun haluat kertoa asiakkaillesi monipuolisesti hoidoistasi tai hoito-ohjeista.

Markkinapaikan verkkomaksamisen asetukset

Verkkomaksaminen kuuluu PRO-pakettiin ja nyt toimipaikka voi valita saako asiakas maksaa Markkinapaikan kautta varatut palvelut ennakkoon vai salliiko salonki maksun myös paikan päällä.

1. Mene "Asetukset"

2. Valitse "Verkkomaksujen asetukset"

3. Säädä asetukset haluamallasi tavalla

• huomioithan, että kyseinen asetus ei pakota ennakkoonmaksuja vaan sallii sen vaihtoehdon asiakkaalle.