Kaksivaiheinen tunnistautuminen - 2FA

Voit ottaa seuraavien ohjeiden mukaisesti tietoturvaa lisäävän kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön booksalon -palvelussa.

Milla avatar
Tekijä: Milla
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelistä löydät:

Turvallisuus

Voit vapaaehtoisesti asettaa kaksivaiheisen tunnistautumisen. Tämä tarkoittaa sitä, että kirjautuessasi booksalon -järjestelmään tulee sinun antaa tunnuksen sekä salasanan lisäksi tietoturvaa lisäävän koodin. Lataa ennen aktivointia sovellus kuten Authenticator tai Google Authenticator sovelluskaupastasi.

Ohjeet aktivoimiseen:

1. Kirjaudu tunnuksillasi sisään järjestelmään

2. Valitse oikeasta yläkulmasta "Omat asetukset"

3. Valitse "Ota käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen"

4. Skannaa näkymään tulleen QR-koodin tunnistussovelluksellasi (esim. Google Authenticator) luodaaksesi tunnisteen

5. Aseta sovelluksesta löytyvä tunniste booksalon -järjestelmässä pyydettyyn kohtaan

6. Kirjaudu ulos ja takaisin sisään, jotta asetus aktivoituu

7. Valmista

Ohjeet poistamiseen:

1. Kirjaudu tunnuksillasi sisään järjestelmään

2. Valitse oikeasta yläkulmasta "Omat asetukset"

3. Valitse "Poista käytöstä kaksivaiheinen tunnistautuminen"

4. Aseta tunniste sovelluksesta vahvistaaksesi poiston.

Kirjaudu ulos ja takaisin sisään, jotta asetus poistuu