Kalenteri
Yhdistelmävaraus

Ohje yhdistelmävarauksen käyttöönottoon ja sen käyttämiseen salongin ajanvarauksessa.

Essi avatar
Tekijä: Essi
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Mikä on yhdistelmävaraus?

Yhdistelmävaraus tarkoittaa useamman eri palvelun varaamista samalle tekijälle yhdellä kertaa. Yhdistelmävarauksen voi ottaa käyttöön omaan ajanvaraukseen, sekä asiakkaiden sähköiseen ajanvaraukseen ja Markkinapaikalle. Näin myös asiakkaat itse pystyvät varaamaan useampia palveluita yhdellä kertaa.

Yhdistelmävarausta ei voida käyttää seuraavissa tilanteissa:

• Kahden tai useamman palvelun varaaminen eri päiville

• Kahden tai useamman palvelun varaaminen eri tekijöille

Miten yhdistelmävaraus otetaan käyttöön?

Yhdistelmävaraus otetaan käyttöön toimipaikan kalenteriasetuksista alla olevan ohjeen mukaisesti:

1. Mene "Asetukset"

2. Klikkaa "Toimipaikan kalenteriasetukset"

3. Klikkaa "Yhdistelmävaraus" otsikon alta yhdistelmävaraus päälle toimipaikan kalenteriin ja/tai sähköiseen ajanvaraukseen ja booksalon Markkinapaikalle

4. Tallenna lopuksi muutokset

Miten yhdistelmävarausta käytetään?

Yhdistelmävaraus luodaan suoraan kalenterista alla olevan ohjeen mukaisesti:

1. Klikkaa haluamaasi kellonaikaa

2. Klikkaa päälle "Monen palvelun varaus"

3. Valitse haluamasi palvelut yksi kerrallaan kirjoittamalla palvelun nimi tai klikkaamalla suosituimmista palveluista

4. "Valitut palvelut" otsikon alle tulee yhteenveto valitsemistasi palveluista

5. Klikkaa "Seuraava"

6. Voit valita palveluille vielä halutessasi lisäpalveluita

7. Klikkaa "Seuraava"

8. Lisää asiakas varaukselle. Tässä kohdassa voit myös halutessasi säätää valmisteluaikaa. Paina lopuksi "Luo varaus".

9. Varaus tulee näkyviin kalenteriin. Valitut palvelut näkyvän kalenterissa peräkkäin omilla nimillään, joten kalenterista on helppo erottaa suoraan mitkä palvelut ovat kyseessä. Mahdollinen valmisteluaika tulee myös näkyviin palvelun jälkeen.

Video-ohje yhdistelmävarauksen tekemiseen

Yhdistelmävaraus sähköisessä ajanvarauksessa ja Markkinapaikalla

Jos toimipaikan kalenteriasetuksista on aktivoitu päälle yhdistelmävaraus sähköiseen ajanvaraukseen ja Markkinapaikalle, pystyvät myös asiakkaat varaamaan useamman palvelun kerralla.

Sähköisessä ajanvarauksessa asiakkaalle tulee näkyviin palveluiden oikeaan reunaan laatikko, jota klikkaamalla hän voi valita palveluita ostoskoriin. Valittujen palveluiden määrä näkyy alhaalla "Jatka varausta" napin vieressä. Kun asiakas on valinnut haluamansa palvelut, varauksen viimeisteleminen tapahtuu klikkaamalla "Jatka varausta".