Kaikki kokoelmatPäivitykset
Toukokuun 2024 uudet ominaisuudet

Lue lisää kalenterin uudesta ulkoasusta, pakotetusta ennakkomaksusta ja yhteydenottotapojen valinnasta soittamalla varattaviin palveluihin.

Essi avatar
Tekijä: Essi
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Toukokuun uutuudet

Haluaisimme esitellä tämän kevään uutuudet: kalenterin uusi ulkoasu, pakotettu ennakkomaksu valitulle palvelulle ja yhteydenottotapojen valinta "saatavilla vain soittamalla" oleville palveluille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää näistä mahtavista uutuuksista!

1. Kalenterin uusi ulkoasu

Kalenterin ulkoasu on uudistunut! Uusi ulkoasu hyödyntää paremmin näyttötilaa ja on intuitiivisempi. Nyt kalenteria on entistä helpompi käyttää, etenkin mobiilissa! Työvuorot löytyvät nyt myös kätevästi suoraan kalenterin kautta. Toimipaikan omistaja ja ylläpitäjä roolissa oleva käyttäjä pääsevät myös suoraan toimipaikan kalenteriasetuksiin klikkaamalla oikeasta yläreunasta.

Saat laitettua uuden ulkoasun päälle henkilökohtaisista kalenteriasetuksista -> klikkaamalla "uusi kalenteri" -asetus päälle.

2. Pakotettu ennakkomaksu valitulle palvelulle (PRO)

Nyt voit pakottaa ennakkomaksun valitulle palvelulle, jolloin palvelu täytyy maksaa varauksen yhteydessä. Asetus koskee vain valittua palvelua eli muut palvelut voi varata ilman ennakkomaksua mikäli salongin verkkomaksujen asetukset sallivat sen. Asetus on toimipaikkakohtainen.

Ohje pakotetun ennakkomaksun asettamiseen:

1. Avaa palvelut-välilehti

2. Avaa haluamasi palvelu

3. Avaa palvelun alta "asetukset" valikko

4. Klikkaa ennakkomaksut otsikon alta päälle asetus "Palvelu tulee maksaa ennakkoon"

5. Muista tallentaa lopuksi!

Palvelun kohdalle tulee näkyviin maksukortti-ikoni kun asetus on valittuna palvelulle.

3. Yhteydenottotapojen valinta "saatavilla vain soittamalla" oleville palveluille

Nyt pääset itse valitsemaan mitkä yhteydenottotavat näkyvät asiakkaille salongin ajanvarauksessa kun palvelun kohdalla on valittuna "saatavilla vain soittamalla". Vaihtoehtoina on puhelu ja WhatsApp. Toinen yhteydenottotavoista täytyy olla aina valittuna. Voit myös valita molemmat.

Ohje miten löydät asetuksen:

1. Mene "asetukset" valikkoon

2. Avaa "toimipaikan kalenteriasetukset"

3. Mene sivun loppuun

4. Klikkaa päälle haluamasi yhteydenottotavat

Valitsemasi yhteydenottotavat näkyvät toimipaikan ajanvarauksessa kun palvelun klikkaa auki.