Suosittelut

Tästä artikkelista löydät ohjeen suosittelujen hyödyntämiseen ja hallintaan.

Essi avatar
Tekijä: Essi
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Mitä suosittelut ovat?

Suosittelulla tarkoitetaan asiakkaan jättämää suositteluvideota. Suositteluvideon pystyy jättämään booksalon äpin kautta sellainen asiakas, joka on antanut 5 tähden arvion palvelulle. Suositteluvideo on asiakkaalle vapaaehtoinen. Suositteluvideo tulee näkyviin booksalon äppiin toimipaikan profiiliin ja pystyt käyttämään suositteluvideoita myös esimerkiksi omassa markkinoinnissa!

Mistä suosittelut löytyvät?

Löydät suosittelut näin:

1. Klikkaat ensin "Arvostelut"

2. Klikkaat "Suosittelut"

3. Tämän jälkeen sinulle aukeaa asiakkaiden jättämät suosittelut

Suosittelujen asetukset

Löydät suosittelujen asetukset järjestelmästä kun:

1. klikkaat "asetukset"

2. Klikkaat "arvostelujen asetukset".

Suosittelut ovat automaattisesti käytössä salongissa, mutta halutessaan ne voi kytkeä pois päältä klikkaamalla vivun harmaaksi ja tallentamalla.

Suosittelujen tarkastelu ja julkaisu

Suosittelut-välilehdeltä näet yhteenvedon salonkisi suositteluista. Voit hakea suosittelua nimellä, puhelinnumerolla tai sähköpostilla. Lisäksi voit järjestää ja suodattaa suositteluja haluamasi kriteerin mukaan.

Suosittelu julkaisu

Uuden suosittelun kohdalle tulee näkyviin nappi "arvostelu"

Klikkaamalla "arvostelu" nappia pääset esikatselemaan videon sekä hyväksymään tai hylkäämään sen. Hyväksytty arvostelu tulee näkyviin toimipaikan profiiliin booksalon äppiin.

Pääset vastaamaan suositteluun kun se on hyväksytty. Kun olet kirjoittanut vastauksen, voit lähettää vastauksesi klikkaamalla "vastaa". Suosittelemme vastaamaan jokaiseen suositteluun!

Suosittelujen hallinnointi

Klikkaamalla kolmen pisteen kuvaa suosittelun oikeassa reunassa pystyt tekemään seuraavat toimenpiteet:

• Katso - katsoa suosittelun uudelleen

• Näytä yksityiskohdat - tarkistaa suosittelun tarkemmat tiedot

• Näytä asiakaskortti - tarkastella asiakaskorttia

• Piilota - piilottaa suosittelun näkyvistä booksalon äpistä

• Poista - poistaa suosittelun kokonaan

Huom! Suosittelun voi piilottaa tai siihen voi vastata salongin omistaja ja ne käyttäjät, joille omistaja on antanut luvan hallinnoida suositteluja.

Omistaja pystyy antamaan luvan suosittelujen hallintaan näin:

1. Klikkaamalla oikeasta yläkulmasta kolmen pisteen kuvaa

2. "Henkilökunta voi hallinnoida arvosteluja ja suositteluja" asetus päälle

3. Tämän jälkeen omistaja voi valita valita tekijät, joilla on oikeus hallita suositteluja (piilottaa, vastata, yms)

• Valittavana on työntekijä- ja vuokratuoliroolissa olevat käyttäjät.

• Omistajalla ja ylläpitäjän roolissa olevilla käyttäjillä arvostelujen hallinta on automaattisesti päällä.

• Listassa ei näy opiskelija- tai kirjanpitäjäroolissa olevat käyttäjät.

Miten asiakas voi jättää suosittelun?

Kun asiakas on jättänyt 5 tähden arvostelun, äppi kysyy haluaako hän jättää suositteluvideon. Jos asiakas haluaa jättää videon, hänen tulisi klikata "Tee suositteluvideo", jolloin hän pääsee kuvaamaan puhelimella suositteluvideon.

Asiakkaalle tulee näkyviin aluksi muutama vinkki suosittelun kuvaamiseen liittyen.

Seuraavaksi asiakas pääse nauhoittamaan suosittelun. Jos ensimmäinen otos ei ollut hyvä, hän voi nauhoittaa suosittelun uudelleen. Kun asiakas tyytyväinen suositteluun, sen voi julkaista! Halutessaan asiakas voi piilottaa palvelun tiedot suosittelusta ennen sen julkaisua.

Huom! Suositteluvideon voi kuvata myös jälkikäteen menemällä salongin profiiliin äpissä.

Video-ohje suosittelun kuvaamiseen:

Suosittelut booksalon äpissä

Asiakkaat näkevät suosittelut toimipaikan profiilista booksalon äpistä. Suositteluita voi katsoa klikkaamalla auki haluamansa suosittelun.

Suosittelun yhteydessä näkyy:

1. Salongin vastaus suositteluun

2. Asiakkaan nimi

3. Suosittelun saamat tykkäykset

4. Palvelun tiedot ja tekijä (ellei asiakas ole piilottanut näitä ennen suosittelun julkaisua)

5. Päivämäärä, jolloin suosittelu on lisätty

6. Varaa aika painike, josta pääsee varaamaan ajan salonkiin

Suosittelujen hyödyntäminen markkinoinnissa

Salongilla on täysi käyttöoikeus omiin suositteluihin, joten suositteluja voi käyttää esimerkiksi omassa sosiaalisessa mediassa tai muussa markkinoinnissa. Asiakas hyväksyy käyttöoikeudet kun hän kirjautuu sovellukseen.

Voit ladata suosittelun omalle laitteellesi tämän ohjeen mukaisesti:

1. Klikkaa suositteluvideo auki

2. Klikkaa kolmen pisteen kuvasta

3. Klikkaa "lataa" ladataksesi suosittelun laitteellesi