Sosiale medier
Hvordan legger jeg til en gavekortbutikk på Facebook?

Instruksjoner for hvordan du legger til en gavekortbutikk på Facebook-siden din. Gavekortbutikken er også tilgjengelig på din bookingside.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

Som PRO-bruker har du tilgang til gavekortbutikk på en egen adresse. I tillegg kan du aktivere "Kjøp gavekort" som en tjeneste på bookingsiden din. Du kan finne mer informasjon om hvordan du aktiverer gavekortbutikk, legger den til på sosiale medier og hvor du finner adressen som skal legges til nederst på denne siden.

Salg av gavekort på sosiale medier:

Book nå-knappen er tilgjengelig for alle Book Salon brukere. Hvis du har aktivert selvbetjent gavekortbutikk, kan kundene dine også kjøpe et gavekort fra Book nå-funksjonen. Gavekortbutikken din vil vises som en del av tjenestene dine på bookingsiden.

Vær oppmerksom på at Facebook kun lar deg ha en handlingsknapp aktiv. Hvis du ikke ønsker å ha Book nå-knappen, kan du legge til handlingsknappen se butikk på sosiale medier.

Her er instruksjonene:

1. Åpne "Verktøy" i menyen på: https://admin.booksalon.no/ og kopier kort URL til gavekortbutikken.

2. Gå til salongens Facebook-sidehttps://business.facebook.com/ og fra der til Facebook-siden til salongen eller bedriften du administrerer.

3. Klikk på de tre prikkende og "Legg til handlingsknapp". Hvis du allerede har lagt til en annen handlingsknapp kan du trykke på "Rediger handlingsknapp".

4. Velg "Se butikk" og trykk på "Neste"

5. Velg "Lenke på nettsted" og trykk på "Neste". Deretter lim inn lenken for din gavekortbutikk. Du kan bruke CTRL + V på Windows, eller Command (cmd) + V på Mac for å lime inn lenken.

6. Trykk på "Lagre".

Gratulerer! Fra nå av kan kundene dine kjøpe gavekort gjennom knappen.

Aktiver salg av gavekort som en del av timebestillingen:

Dersom du ønsker at kundene dine skal kunne kjøpe gavekort direkte fra timebestillingen, må du aktivere funksjonen på "Innstillinger".

1. Gå inn på "Innstillinger for salongens nettbetalinger".

2. Aktiver selvbetjeningssalget av gavekort for kunder ved booking
"Aktiver nettsalg av gavekort i salongens bookingsystem"