Ofte Stilte Spørsmål
Om Book Salon
Hvorfor burde du ha et nettbasert bookingsystem?

I denne artikkelen kan du se hvorfor du bør ha et nettbasert bookingsystem og hvorfor du skal velge booksalon som din partner.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

Grunner for at du bør skaffe deg et moderne bookingsystem:

• Du får en ny kanal der kundene kan finne salongen og tjenestene dine.

• Hvert sted eller nye kanal med mulighet for timebestilling, vil føre til flere kunder. I tillegg til hjemmesiden din, legg til timebestilling på salongens Facebook og Instagram-side. Hver kanal bringer inn nye kunder du ellers ikke ville fått.

• Det er noen som ikke liker å gjøre reservasjoner over telefon, kanskje spesielt unge kunder foretrekker å ha muligheten til å gjøre reservasjoner selvstendig, uavhengig av tid og sted.

• Kundene er opptatte: å bestille er ofte kveldens siste gjøremål. Selv de mest lojale kundene kan bestille time til konkurrenten din hvis det er enklere å bestille der.

• Timebestilling på nett er åpen 24/7 (ikke bare i salongens åpningstid).

Hvorfor booksalon er det beste valget for salongen din:

• De fleste bookingsystemer er utdaterte. De har i utgangspunktet vært designet for å fungere på store dataskjermer. Booksalon er designet for å fungere både på store dataskjermer og små mobilskjermer. Ingen kompromisser er nødvendig!

• Vi har investert i brukervennlighet. Booksalon er det enkleste og fineste bookingsystemet på markedet for både kunder og salonger.

• En registrert kunde kan gjøre en reservasjon med bare tre klikk.

• Utviklingen av booksalon stopper aldri. Vi implementerer og forbedrer funksjoner basert på tilbakemeldingene vi får fra kundene våre. Vi kommer også med funksjoner som skjønnhets- og velværebransjen aldri har sett eller kunne drømme om tidligere.

• Booksalon GRATIS er gratis og inkluderer timebestilling og kunderegister. Du får det samme eller mindre for en månedlig avgift andre steder.

• Booksalon PRO inkluderer alt du trenger for å drive en vellykket salong: timebestilling, kasse, integrert betalingsterminal, raske daglige oppgjør, forhåndsbetalinger på nett, automatisk kunderegistrering, automatiske rapporter, lager-/lagerhåndtering, gavekort, selvbetjent gavekortbutikk for kunder, SMS-påminnelser til kunder og mye mer!

• Fremfor alt er du en partner for oss – ikke bare en kunde.

• Du kan prøve tjenesten uten noe risiko!

• Prøv det nå. Start med å klikke på knappen nedenfor.