Opprettelse av salong
Hvordan opprette en ny avdeling eller flere salonger?

Denne artikkelen forklarer hvordan du enkelt kan opprette nye avdelinger for salongen din.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

Alle som har opprettet en salong i booksalon kan opprette en ny avdeling eller flere salonger på følgende måte:

Klikk på ikonet nederst i venstre hjørnet som vist på bildet:

Du kan navigere imellom forskjellige salonger eller opprette en ny salong ved å klikke på menyen som kommer opp. Klikk på + Opprett ny salong og fyll ut informasjonen for den nye salongen i følgende skjema.

Gratulerer! Du har nå en ny avdeling/salong.

Bookingadresse for flere salonger

Hvis du ønsker å ha en bookingside for kundene dine, der de først kan velge salong og sted kan du be om det i chatten. Salongen må eies av samme person i systemet, og du bør bruke samme e-postadresse på avdelingene/salongene.