Legg til produkter i kassen

I denne artikkelen finner du instruksjoner for hvordan du legger til produkter i kassen og betalingen.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

• Gå til "Kasse" i menyen til venstre.

• Klikk på + Nytt produkt

• Fyll inn den nye produktinformasjonen i popup-vinduet.

• Vi anbefaler å legge til en EAN / strekkode for å få strekkodeleseren til å fungere med booksalon.

• Legg til produktnavn, feks. Luxus lillasjampo.

• Du kan angi enhetspris (stk) eller du kan lage din egen enhet som for eksempel "flaske", "kg" eller "dl".

• Velg lovpålagt MVA-sats for produktet.

• Legg også til et produktbilde for å gjøre kassen enklere å bruke ved å klikke på Bilde og last opp bilde. Du kan også finne produktbilder med google bildesøk dersom du ikke ønsker å fotografere produktene selv.

• Tilslutt, trykk på den blå knappen "Legg til produkt", deretter vil produktet vises i kassen og er nå klar for bruk ved betaling.