Kasse
Hvordan gjør jeg en tilbakebetaling?

Denne artikkelen forklarer hvordan du gjør en tilbakebetaling og hvordan du korrigerer en kvittering.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

Noen ganger kan det hende du trykker på noe feil og belaster en tjeneste med feil informasjon. I slike tilfeller er det bare en måte å fikse det på og det er ved å gjøre en tilbakebetaling av transaksjonen, fullt eller delvis. Deretter oppretter du en ny transaksjon med riktig informasjon i kassen.

Slik foretar du en tilbakebetaling:

• Gå til Salg-fanen i menyen til venstre

• Finn betalingen det gjelder og trykk på rekken for å åpne den:

• Klikk på Tilbakebetale

• Et pop-up vindu vil åpnes. Derfra kan du velge hvilke produkter og tjenester som skal tilbakebetales.

• Etter at du har valgt produktene og tjenestene som skal tilbakebetales, trykk på "Tilbakebetaling" for å fullføre tilbakebetalingen.

• Du kan åpne kvitteringen for tilbakebetalingen og enten sende eller skrive ut kvitteringen.

Dersom transaksjonen ble fullført feil og det ble gjennomført en full tilbakebetaling:

• Gå tilbake til kassen og foreta transaksjonen med riktig informasjon.

Tips: Tilbakebetalingen kan også gjøres som et gavekort