Kalender
Ansatte
Endre rekkefølgen på brukere i kalenderen

I denne artikkelen kan du lese hvordan du organiserer rekkefølgen på brukere i din bookingkalender.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

For å begynne, gå først til 1. Innstillinger, deretter 2. Velg Brukere

Du kan endre rekkefølgen ved å klikke på de tre horisontale linjene og dra en og en bruker til ønsket rekkefølge:

Når du har organisert rekkefølgen på brukerne, kan du gå tilbake til kalenderen der dine ansatte nå er omorganisert. Husk imidlertid at den første brukeren alltid er den som er pålogget i kalenderen.