Hvordan opprette og endre arbeidsskift?

Denne artikkelen forklarer hvordan du oppretter og endrer skift.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

Gå til Arbeidsskift i menyen til venstre. Visningen for arbeidsskift ser slik ut:

1. Velg personen du vil endre/opprette skiftet til.

2. Trykk på bryteren så den blir grønn, på dagene du vil åpne og juster start- og sluttiden.

3. Kopier: Du kan kopiere en uke ved å klikke på "Kopier". Klikk deretter "Lim inn" i uken du ønsker å kopiere skiftene til.

4. Standardskift: Hvis du ønsker å kopiere mer enn en uke, klikk "Bruk som standardskift og spesifiser hvor mange uker du ønsker skal bli kopiert. Klikk "Legg til" for å fullføre

5. Tilslutt, husk å lagre endringene.

Tips! Under navnet til personene kan du se hvor mange timer de jobber i løpet av de tre ukene som vises.

Administrer skift direkte fra kalenderen

Når du vil lukke skiftet raskt eller endre varigheten på skiftet direkte i kalenderen gjør du det slik:

1. Gå til Kalender og klikk på "Vis tider utenfor skiftet"

2. Blå sirkler kommer opp på begynnelsen og slutten av skiftet, ved hjelp av disse kan skiftet forkortes eller forlenges ved å dra de til ønsket tid.

3. Når du vil lukke skiftet for en hel dag, start med å dra sirkelen fra begynnelsen til slutten av skiftet. Deretter vil systemet spørre om du vil lukke skiftet helt.

På jobb i dag-funksjon

Ved å bruke denne funksjonen vil ikke brukere som ikke har åpent arbeidsskift for valgt dag vises i kalenderen. Dette forbedrer brukervennligheten i kalenderen.

• Du kan velge mellom "Alle" eller "På jobb".

• På jobb i dag-funksjonen viser brukere i kalenderen som har åpent arbeidsskift for den dagen.