Innføring av betalingsterminal

Denne artikkelen introduserer levering og oppsett av betalingsterminal.

Nina avatar
Skrevet av Nina
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

Levering av betalingsterminal

• Betalingsterminalen leveres vanligvis innen fire-fem virkedager etter bestillingen og handelsavtalen er gjennomført.

• Når du har mottatt forsendelsen, kontroller at pakken, enheten og sikkerhetsforseglingen er intakt.

• I pakken følger det med: booksalon betalingsterminal, en USB-kabel, strømplugg og kvitteringsrull.

• Booksalon betalingsterminal kommer med 3G/4G mobilforbindelse. Hvis WiFi-internettilkoblingen svikter, vil det automatisk bytte over til mobilforbindelse.

Plassering av betalingsterminal

• Plasser betalingsterminalen slik at den er lett tilgjengelig for kundene og det er litt ledig plass rundt enheten slik at kontaktløs betaling enkelt kan foretas.

• Pass på at strømledningen når fram til ladepunktet og at ingen ledninger henger fritt for å unngå at betalingsterminalen med et uhell faller i gulvet.

Installasjon og oppsett av betalingsterminal

1. Sett inn kvitteringsrullen

2. Koble deretter strømledningen til betalingsterminalen og stikkontakten. La batteriet lades i minst fire timer mens du fortsetter med de neste trinnene.

3. Slå på betalingsterminalen ved å trykke inn startknappen.

4. Velg språk.

5. Betalingsterminalen kommer med innbygd 3G/4G mobilforbindelse, men du kan også koble til Wi-Fi om du ønsker. Velg Wi-Fi-nettverk fra listen eller trykk på +tegnet og legg til navnet på Wi-Fi.

6. Godkjenn at navnet og plasseringen til salongen er riktig

7. Du vil deretter se Book Salon-logoen på skjermen og terminalen er klar for bruk! Du kan nå begynne å behandle betalinger gjennom booksalons kasse i systemet. Kontakt gjerne vår chat-support hvis du har noen spørsmål!

Video:

Kvitteringsrull

• Enhver termorull (termopapir) med riktige dimensjoner vil fungere. Papirbredden er 57mm, som er standard smal kvitteringsstørrelse og papirrullens diameter bør ikke overstige 40mm. Du finner kvitteringsruller tilgjengelig hos de fleste bokhandlere, butikker med kontorkrekvisitt, nettbutikker, ebay osv.

Bruk av betalingsterminal

• Innstillinger for betalingsterminalen er konfigurert av booksalon. Trykking på skjermen gjøres vanligvis kun når kunden trykker inn PIN-kode. Beløpet vil automatisk vises på skjermen.

• I booksalon kasse, velg betalingsmetode, klikk etter "Debiter". Beløpet blir automatisk overført direkte til betalingsterminalen og kunden kan betale for sine kjøp.

• Booksalon betalingsterminal støtter Visa, MasterCard, American Express, Diners, Discover, JCB og UnionPay kortbetalinger med chip eller kontaktløs betaling, ApplePay og Google Pay.

Video for hvordan du utfører en betaling:

Hvis du behøver hjelp eller har noen spørsmål angående oppsett eller dagligbruk av betalingsterminalen, så kontakt oss gjerne på chat. Du finner vår chat-support nederst i høyre hjørne på siden.

Du kan velge daglige, ukentlige eller månedlige utbetalinger. Du kan lese mer om utbetalinger her.

Hvis du leter etter mer generell info om booksalons betalingstjenester eller hvordan du bestiller og implementere dem les mer her.