PRO-pakke og betalingstjenester
Utbetalinger
Utbetalinger for booksalon PRO brukere

Denne artikkelen beskriver hvordan utbetalinger av kortbetalinger fungerer. (Norge)

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

Slik fungerer utbetalinger

Betalinger mottatt via booksalons betalingsterminal, samt kortbetalinger på nett utbetales daglig til forhandlerne, vanligvis på alle bankdager i året.

Utbetalingen foretas normalt i løpet av få virkedager etter kortbetalingen er utført og utbetalingen vil være tilgjengelig på forhandlernes konto på virkedager.
Du kan velge: daglige, ukentlige eller månedlige utbetalinger fra Utbetalinger-fanen.

Utbetalingsrapporter blir opprettet automatisk og rapportere kan skrives ut eller sendes direkte til regnskapsføreren din på e-post. Du finner rapportene i menyen "Salg"--> "Utbetalinger".

Et eksempel på en utbetalingsplan:

• Kortbetalinger som utføres på mandag vil være tilgjengelig på konto til forhandler på onsdag eller torsdag. Det kan variere noe, etter hvilken bank du har.

• På fredag og lørdag vil kortbetalinger gjøres opp på mandag og vil vanligvis være tilgjengelige på konto til forhandler i løpet av de neste bankdagene.

Av og til kan kortselskapenes utbetalinger ta omtrent én dag lenger enn tidsplanen ovenfor. Dette skjer imidlertid ganske sjelden og vi prøver å rapportere disse på denne siden.