Ofte Stilte Spørsmål
Maskinvare og programvare
Slik lagrer du booksalon web app til startskjermen på telefonen din
Slik lagrer du booksalon web app til startskjermen på telefonen din

Du kan få tilgang til systemet ved å logge inn på telefonen din eller ved å installere booksalon i telefonens hjemmemeny (iOS og Android)

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

Booksalon er designet for å fungere best med Chrome nettleser.
Ler mer her: hvilke enheter fungerer booksalon på og hvordan laste ned Chrome
Booksalon har for øyeblikket ikke en mobil app, men her er noen tips for hvordan du kan legge til webapplikasjonen på telefonen din.

Instruksjoner for iOS (iPhone):

1. Åpne først Chrome (eller nettleseren du bruker) - og gå til booksalon og logg inn.

2. Kopier nettadressen og gå tilbake til startskjermen

3. Få fram søkefunksjonen (ved å sveipe fingeren din ned fra toppen av skjermen)

4. Søk etter "Snarveier" og trykk på "+"-tegnet

5. Trykk på "+Legg til handling"-knappen og søk etter "Chrome" eller velg "Åpne nettleser i Chrome"

6. Legg til lenken du kopierte i steg 2, etter "Åpne"

7. Åpne nedrekksmenyen fra øverst på skjermen. Endre navn for snarveien, velg et symbol og trykk på "Legg til på Hjem-skjermen".

8. Du er ferdig!

Vennligst vær oppmerksom på at skjermbildene er fra oktober 2022 iOS versjon 16.0.2. Det kan være enkelte forskjeller i eldre eller nyere versjoner. Vi hjelper deg gjerne om du behøver mer hjelp.

Instruksjoner for Android (Samsung, Huawei, etc.):

1. Gå til denne siden på din telefons nettleser: https://admin.booksalon.no/

2. Trykk på menyen oppe i høyre hjørne (3 prikker). Hvis du bruker en annen nettleser enn Chrome, finnes denne funksjonen ofte i menyen nederst (3 linjer).

3. Velg "+ Legg til på startsiden". Følg instruksjonene for å bekrefte handlingen.

4. Og slik er booksalon hjemmesiden lagret til startsiden på telefonen din.