Innstillinger for tjenester
Spesifikke tjenester for hver ansatt

Instruksjoner for å legge til tjenester for hver ansatt.

Oppdatert over en uke siden

Spesifikke tjenester for hver ansatt

• Du kan sette opp ulike tjenester og tilleggstjenester for hver ansatte.

• Du kan også velge egne priser og varighet på tjenestene for hver ansatt.

• Over tjenestene kan du velge enten salongen eller en ansatt for å angi spesifikke innstillinger for en tjeneste.

• Hvis du endrer hvilke tjenester en ansatt tilbyr under tjenester, vil det også automatisk bli oppdatert under den ansatte.
    ​​

Instruksjoner:

1. Du kan endre hvilke tjenester en ansatt tilbyr ved å trykke på salongen, velg tjeneste og klikk på fanen "Ansatte".

2. Et annet alternativ er å trykke på den ansatte og endre tjenestene direkte derfra. Her vil kan du også endre flere innstillinger for tjenesten.

3. Trykk på "Innstillinger" under tjenesten for å endre innstillingene for tjenesten.

4. Husk å lagre endringene!