Feilsøking

Her er tips og svar på ulike problemer og spørsmål angående ansatte, priser og bestillinger.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

Den ansatte vises ikke på bookingsiden.

Svar:

Sjekk at salongens administrator har gjort den ansatte synlig i bookingkalenderen under: "Innstillinger" -> "Brukere" -> Velg bruker -> Aktiver knappene så de blir grønn og husk å lagre!

Tjenesten eller tilleggstjenesten vises ikke for kundene i timebestillingen.

Svar:

Gå inn på tjenesten og/eller tilleggstjenesten det gjelder og se at du har aktivert den grønne knappen for salongen og den ansatte.

Sjekk også at vedkomne er synlig i bookingkalenderen. Se instruksjonene ovenfor.

Tjenesten har forskjellige priser

Svar:

Sjekk at prisen du ønsker for tjenesten er lagt inn riktig for hver ansatt. Gå inn på "Tjenester" og sjekk prisen som er lagt inn under salongen og under "Ansatte". Her kan du sjekke prisen separat for hver ansatt.

Mottok kunden en påminnelse om avtalen?

Svar:

Du kan sjekke det på "Kalender" → "Logg" → Velg hendelsen du vil se på

Ledige tider vises ikke i timebestillingen, selv om jeg har opprettet skift.

Svar:

Klikk på pilen øverst i høyre hjørne og velg "Personlige kalenderinnstillinger".

Sjekk at kunden kan se kalenderen åpen for bestillinger basert på skift, og ikke for eksempel kun 2 uker i forveien.

Kan ikke redigere kundeinformasjon.

Svar:

Hvis det er et blått tegn foran kundens kontaktinformasjon og lilla tegn ved siden av "booksalon-konto", er det kun kunden som kan redigere sin egen informasjon. Da kan du ikke redigere informasjonen deres.