Kalenderlogg - hvem gjorde hva?

Her kan du se bestillinger, bestillingsbekreftelser og deres ulike stadier.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

Logg

Du kan se kalenderloggen ved å gå på “Kalender”-fanen og “Logg” til høyre. Du kan se om bestillingen er gjort eller endret av salongen, ansatt eller kunde.

Slik bruker du kalenderloggen:

Fra loggen kan du begrense søket ditt ved å velge en tidsperiode, en kunde, en ansatt eller en type handling.

Type Handling

Fra denne innstillingen kan du se ulike handlinger relatert til bestillingen, som for eksempel bestillingsutkast, pauser eller påminnelser. Du kan også se hvem som avlyste og opprettet en ny bestilling, eller endret en eksisterende bestilling.

Måned

Her kan du velge om du vil se bestillinger for de siste 30 dagene eller forrige måned.

Tidsperiode

Det er mulig å velge en bestemt tidsperiode. Bestillingene vises for den valgte tidsperioden.

Kunde

I kundesøket kan du søke etter en kunde som du ønsker å se bestillingene til. Søk på navnet til kunden.

Utført av

Her kan du se hvilken bruker som har opprettet eller gjort endringer på bestillingene. Søk på navnet til den ansatte.

Informasjon i bestillingsloggen

Når du har funnet bestillingen du ønsker å se på, klikk på pilen til høyre for å se på bestillingsloggen.

Detaljene for bestillingen vil vises her, samt en oversikt over hva slags innstillinger for påminnelser som er satt og sendt for bestillingen.