Kalender
Andre kalenderinnstillinger
Hvordan ombooker jeg en bestilling?

Du kan ombooke en bestilling ved å dra den til ønsket tid eller ved å trykke endre bestilling.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

Kunden vil bli varslet om ombookingen hvis du bekrefter å sende det til dem.

• Du kan flytte bestillingen ved å holde nede museknappen og dra den til ønsket tid.

• På samme måte kan du også strekke reservasjonen til et tidligere eller senere tidspunkt.

• Et annet alternativ er å klikke på bestillingen og velge "Endre bestilling".

Tips! Systemet vårt fungerer best i Chrome.

Se video for hvordan det fungerer: