Lager
Hvordan legge til et nytt produkt på lager (PRO)

Slik legger du til et nytt produkt på lageret. Spor beholdningen din og spesifiser SKU-navnet.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

Legge til et nytt produkt på lager

Se video eller les instruksjoner nedenfor:

Du finner lageret fra "Verktøy" --> "Lager"

1) For å opprette et nytt produkt på lager, klikk på "Nytt produkt".

Når du oppretter et produkt, angir du for produktet:

• EAN-kode (strekkode)

• Produktnavn

• Pris per enhet eller egen enhet

• MVA

• Bilde av produktet

• Salgspris inkl. mva.

2) Hvis du vil følge med på produktets lagerstatus, klikk på "Overvåk lagerstatus", så knappen blir grønn.

Dette lar deg se antall og verdien på produktene du har på lager. Du kan også følge med på hvor mye som blir brukt til for eksempel internt bruk.

For å overvåke lagerstatus på et produkt må du angi:

• Antall på lager

• Produktets innkjøpspris (eks. mva.)

• SKU/vareenhet (ikke obligatorisk)

Etter at du har lagt til denne informasjonen, avslutt med å lagre produktet ved å trykke på "Legg til produkt".