Kasse, lager og rapporter
Lager
Legge til et nytt produkt eller produktparti

Hvordan legge til nytt produkt, produktparti til eksisterende produkt og overvåke lagerstatus?

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

Legge til et nytt produkt via kasse

Du kan opprette et nytt produkt direkte fra kassen ved å bruke + Nytt produkt.

a) Klikk på "Nytt produkt".

b) Fyll inn nødvendig informasjon.

c) Husk å trykk på "Overvåk lagerstatus" hvis du ønsker å spore lagerstatus og historikk fra lagerstyring.

Kasse

Legge til et nytt produktparti til et eksisterende produkt via kassen

Fra "Kasse" kan du enkelt legge til et nytt produktparti til på eksisterende produkter.

a) Finn ønsket produkt og klikk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne av produktet

b) Klikk på "Legg til lager", velg antall and grunn til økning, trykk deretter "OK". Husk å sjekke om innkjøpsprisen er den samme!

c) Du kan se antall produkter i nedre venstre hjørne av produktet.

Lager

Legge til et nytt produktparti på eksisterende produkt via lager

Du kan enkelt gå til lager-visning fra Kasse ved å trykke på "Lager". Fra lager kan du legge til et nytt produktparti på eksisterende produkter på følgende måte:

a) Klikk på plusstegnet (+) under seksjonen "På lager".

b) Under "Endre", klikk på de tre prikkende og velg "Legg til lager".

Hvis du ønsker å gå tilbake til Kasse for å sjekke lagerstatus, kan du enkelt gå tilbake ved å klikke på "Kasse".

Endre innkjøpsprisen på et eksisterende produktparti

Du kan endre innkjøpsprisen på et eksisterende produktparti ved å gå til lager, åpne produktets lagerhistorikk og velg ønsket produktparti. Her kan du se mer detaljerte instruksjoner:

1. Åpne produktets lagerhistorikk ved å trykke på pilen til venstre for produktet.

2. Klikk på de tre prikkende til høyre for det valgte produktpartiet og velg "Endre parti".

3. Legg til den nye innkjøpsprisen og trykk på "Endre".

Her kan du se en kort video for lagerstyring og lagerhistorikk: