Book nå-knapp / Instagram

Du kan legge til denne funksjonen fra verktøy i booksalon eller direkte i Instagram. Du trenger en bedriftskonto for å gjøre dette.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

Opprett en bedriftskonto på Instagram

Du kan legge til din timebestilling direkte på Book nå-knappen på Instagram-siden din. Du må ha en bedriftskonto på Instagram for å gjøre dette (gratis).

Følg disse instruksjonene for å opprette en bedriftskonto på Instagram:

Tilknytt din timebestilling direkte i Instagram

Sørg for at du bruker en bedriftskonto.

1. Klikk Rediger profil.

2. Velg Handlingsknapper under profilinformasjonen.

3. Klikk på "Book nå"

4. Velg booksalon og følg instruksjonene for å logge inn på booksalon

5. Velg hvilken salong eller salongens timebestilling som du ønsker å tilknytte.

6. Ferdig!

TIPS: Det er også mulig å legge til lenken til timebestillingen på "Side" og/eller lage en separat story med lenke til din timebestilling.

Les mer instruksjoner her: hvordan legge til Book nå-knapp på sosiale medier