Aktivering av gavekortbutikken

Som PRO-bruker kan du få tilgang til gavekortbutikken fra Innstillinger for nettbetalinger.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

Før du setter opp gavekortbutikken til salongen din, vennligst sjekk følgende:

• Du er en PRO-bruker.

• Du har fullført alle nødvendige handelsavtaler og de har blitt godkjent.

Instruksjoner:

1) Gå til "Innstillinger" --> "Innstillinger for nettbetalinger".

2) Klikk på knappen så den blir grønn:

"Aktiver nettsalg av gavekort i salongens bookingsystem."

3) Du kan sette opp gavekortbutikken din på nettsiden din på to forskjellige måter, enten som en "Knapp" eller "Integrert". Instruksjoner finner du under "Verktøy".

Gavekortbutikk til booksalons hjemmesidebygger

Hvis du bruker vår hjemmesidebygger, kan du be om hjelp i chatten for hvordan du aktiverer gavekortbutikken på nettsiden din.

Kjøpe et gavekort gjennom booking-widget

Gavekort kan også kjøpes gjennom timebestillingen din. Knappen "Kjøp et gavekort" finner du nederst i kategorilisten for tjenester.

Hvordan ser gavekortbutikken din ut på nettsiden din?

(Eksempelbilde)

Hvordan ser et gavekort kjøpt på nett ut?

(Eksempelbilde)