Booksalon betalingstjenester

Booksalon tilbyr betalingstjenester til identifiserte booksalon PRO-brukere. Lær hvordan du bestiller og hvordan prosessen foregår.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

Booksalon betalingstjenester

Inkluderer:

• Betalingsterminal som er sømløst integrert med kassasystemet for å motta kortbetalinger.

• Forhåndsbetalinger online: et trygt og hygienisk alternativ for kunder å betale online for avtaler, samtidig som de gjør bestillingen.

• Utbetalinger. Overføring av betalinger til valgt konto.

• Aktivert for flere næringsdrivende: Alle næringsdrivende kan bruke samme betalingsterminal, men betalingene går direkte til hver selger sin egen konto.

Bestillingsskjema ser slik ut:

Prosess for kundeidentifikasjon og godkjenning av konto

For å kunne godkjenne deg som selger, behøver vi å identifisere deg. Når du har identifisert deg kan vi sende betalingsterminalen til salongen din.

Etter at du har bestilt PRO, vil du se en lenke øverst på siden neste gang du logger inn i booksalon-systemet. Dette må fullføres før vi sender deg betalingsterminalen. På grunn av verifiseringsformål vil du bli bedt om å laste opp dokumenter for å identifisere deg.

Før du begynner anbefaler vi at du finner fram en kopi av:
1. Legitimasjon
2. Kontoutskrift. Dokumentet må vise bankens navn eller logo, dato, kontoinnehaver og kontonummer. (Eller du kan verifisere med bank ID via en tredjepartstjeneste. Les mer under 2. Bankopplysninger. )

Instruksjoner for identifikasjon

1. Virksomhetsopplysninger:

• Legg til offisiell informasjon om virksomheten din her. Oppgi nøyaktig informasjon som registrert firmanavn, org.nummer og adresse.

• Hvis det er nødvendig vil vi be deg om å laste opp et dokument om selskapets eksistens.

2. Bankopplysninger:

2.1. Velg metode for verifisering

A - Bekreft raskt hos en leverandør
B - Skriv inn bankopplysninger manuelt

Metode A - Bekreft raskt hos en leverandør

1. Velg bankens land og trykk på "Start"

2. Velg banken din

3. Følg instruksjonene

Eksempel: Bankens land: Norge, Bank: Sbanken
    Velg mellom identifisering med app, bankID, BankID på mobil, SMS eller kodekort.

Method B - Skriv inn bankopplysninger manuelt

• Skriv inn kontonummeret ditt (IBAN) og legg til et dokument som verifiserer at bankkontoen tilhører deg. Vi behøver et dokument for å identifisere kontoen fordi at vi utbetaler transaksjonene til denne bankkontoen.

3. Bedriftseiere

• Vi behøver å identifisere deg, så skriv inn informasjonen her.

• Og last ned dokumentet som bekrefter din identitet.

• Godkjenn og legg til roller ved å trykke "rediger" (bilde)

• I de fleste tilfeller må du tildele alle disse rollene til deg selv, med din personlige informasjon (les mer nedenfor på 3.1)

3.1 Legg til roller: Eier, Økonomiansvarlig og Underskriver

Først trykk på "Rediger", deretter trykk på "Rolle".

• Oppgi personopplysninger om minst to av følgende personer:

-Personen som har signaturrett (Underskriver) og

-Personen som tar store forretningsbesluttninger eller eier 25% eller mer av bedriften (Økonomiansvarlig).

• I de fleste tilfeller er dette samme person som eier.

Sammendrag av nødvendige dokumenter

ID-verifisering:

Gyldig ID (pass, førerkort eller ID-kort). Må inneholde samme navn som i booksalon-systemet og være i original farge.

• Separate filer for fram- og bakside av ID-dokumentet (kun ved bruk av ID-kort eller førerkort)

Kontoutskrift (valgfritt)

Du må laste opp en kontoutskrift hvis du har valgt metoden "Skriv inn bankopplysninger manuelt". Les mer på 2. Bankopplysinger

Dokumentet må vise:

• Navnet til kontoinnehaver. Dette må samsvare med det juridiske firmanavnet, handelsnavnet (som salongen gjør forretninger under) eller navnet på personen som driver virksomheten.

• Kontonummer eller IBAN

• Dato dokumentet ble utsendt, som må være mindre enn 12 måneder siden.

• En indikator på at dokumentet er fra en bank, som f.eks. bankens navn, bankens logo eller en skrifttype som er spesifikk for banken.

Ekstra verifisering (kun ved forespørsel om nødvendig):

I noen tilfeller vil vi be deg om å verifisere virksomheten din med et registreringsdokument. Dokumentet må være:

• Utstedt av en pålitelig, uavhengig kilde som det nasjonale handelsregisteret i landet der virksomheten er registrert.

• Utsendt innenfor det siste året, eller inneholde en underskrift og en offisiell erklæring om virksomhetens eksistens med en dato som ikke er eldre enn ett år.

Hvis du har noen spørsmål, kontakt oss gjerne på chat, så hjelper vi deg. Du finner vår chat-support nederst i høyre hjørne.