Felles gavekort i flere salonger

Instruksjoner for hvordan du aktiverer felles gavekort i alle bedriftens salonger.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

Følgende instruksjoner viser deg hvordan du kan gjøre det mulig for kunder å bruke de samme gavekortene i flere salonger:

1. Gå til "Innstillinger" og velg "Bedriftsopplysninger"

2. Klikk på knappen ved siden av "Aktiver felles gavekort i alle bedriftens salonger" så den blir grønn.

3. Klikk på "Ferdig"

4. Det er også mulig å vise felles gavekort på håndtering av gavekort og i bruksrapport for gavekort.

Felles gavekort - Håndtering av gavekort

1. Gå til "Verktøy" og velg "Gavekort"

2. Klikk på knappen ved siden av "Vis bedriftens gavekort for alle salonger" så den blir grønn.

Felles gavekort - Bruksrapport for gavekort

1. Gå til "Salg"---> "Gavekort".

2. Klikk på knappen ved siden av "Vis gavekortsalg for alle salonger" så den blir grønn.

Gratulerer! Nå kan kundene dine bruke gavekortene sine i alle salongene dine!