Kunderegister

I denne artikkelen kan du se hvordan du administrerer kunderegisteret, kundekortet og laster ned kunderegisteret.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

Hvor finner jeg kunderegisteret?

Du finner kunderegisteret under "Kunder".

Du finner alle kunder i salongen under salongbrukeren i kunder-fanen.
På hver bruker finner du kunder som har hatt en eksisterende booking til den ansatte.

Søk etter kunder

Du kan søke etter kunder ved hjelp av ulike søkealternativer, som navn, telefonnummer eller e-post. Du kan også søke etter kunder etter et tidsintervall med bestillinger eller se hvilke kunder som ikke har bestillinger i det valgte intervallet du har angitt.

Kunder som har gitt tillatelse for markedsføring kan også krysses av i seksjonen "Markedsføringstillatelse" ved å velge enten "E-post" eller "SMS".

Kundetags

Kunder kan deles inn i forskjellige indikatorer ved å bruke tags. Tags gjør det enklere å søke etter kunder med en bestemt tag og laste ned filer til en bestemt gruppe av dem. Det kan være forskjellige tags til ulike formål.

Hvis du vil legge til din egen tag for dine faste kunder må du først opprette din egen tag ved å trykke på "+ Opprett tag" og angi navnet du ønsker.

For eksempel: "Ninas kunder".

Kundeinformasjon

Kundens informasjon vil vises med de ønskede søkealternativene.

I tillegg til grunnleggende kundeinformasjon, kan du også se informasjon for om kunden har:

• Booksalon-konto

• Markedsføringstillatelse på e-post og/eller SMS

• Dato kunden er lagt til i kunderegister = "Lagt til".

• Kundens totale utgifter.

I seksjonen "totale utgifter" kan du se de totale utgiftene til kunden og hvor mye de har brukt på tjenester og produkter totalt i salongen din.

Lilla ikon

Dette tegnet indikerer at kunden har alternativet i raden ovenfor aktiv.

Annet: kundekort, endre, slett

Ved å klikke på de tre prikkene under seksjonen "Annet", får du tilgang til følgende innstillinger:

• Send invitasjon

Du kan invitere en kunde til å opprette en booksalon konto som en kunde av din salong.

• Kundekort

På kundekortet kan du se: Neste bestilling, Bestillingshistorikk og Kundeinformasjon.

• Endre

Du kan endre kundens kontaktinformasjon og notater.

• Slett

Du kan fjerne kunden fra registeret ditt.

Kundekort

Ved å klikke på kundens navn i listen åpnes kundekortet.

Kundekortet inkluderer:

1) Neste bestilling

Informasjon om kundens neste bestilling vises når kundekortet åpnes. Dersom kunden ikke har en kommende bestilling vil du se siste bestilling.

2) Historikk

I historikk kan du se det totale beløpet kunden har brukt, antall besøk, gjennomsnittlig forbruk per besøk, uteblivelser, gjennomsnittlig tid per besøk og tidsintervall mellom besøkene.

Du kan også se alle sammendrag av kundens tidligere besøk, samt fremtidige bestillinger. Inkludert tid, tjenester, produkter, pris og tjenesteleverandør.

3) Kundeinformasjon

Kundeinformasjon viser informasjon som telefonnummer, e-post, adresse, kundenotater og eventuelle tags.

Du kan også legge til en lojalitetsrabatt for kunder som alltid vil bli lagt til automatisk i kassen.

Laste ned kunderegister

Du kan laste ned kunderegisteret som en fil fra din enhet ved å trykke på "Eksporter kunder" øverst i høyre hjørne. Du kan bruke +Legg til ny kunde for å legge til en ny kunde i kunderegisteret.

Fra "Eksporter kunder"-seksjonen kan du velge hvilken kundeinformasjon du vil laste ned.