Kontanthåndtering

Du kan registrere innskudd og uttak av kontanter fra Salg-Kontanthåndtering i booksalon

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

Hvis du vil ha oversikt over kontantene dine og få rapporter kan du aktivere kontakthåndtering fra kasseinnstillinger. Når det er aktivert kan du se kontakthåndtering fra Salg under "kontakthåndtering".

Slik aktiverer du kontanthåndtering:

1. I menyen til venstre velger du "Innstillinger" og trykker på "Kasseinnstillinger"

2. Under "Kasseinnstillinger" trykker du på knappen til venstre for "Aktiver kontanthåndtering" (så den blir grønn)

3. Trykk på "Lagre".

Slik fungerer kontanthåndtering:

Du kan sette inn kontanter (1.) og ta ut kontakter (2.) for hver bedrift som bruker denne funksjonen.

Sett inn og ta ut kontanter

1. Velg bedriften og personen som er i kassen som setter inn eller tar ut kontanter.

2. Skriv inn kontantbeløpet.

3. Legg til en forklarende tekst for innskuddet/uttaket, for eksempel "kontanter til kasse" eller "kontanter til bank"

4. Lagre.

Rapporter for kontanthåndtering

• Du kan se nåværende saldo for kontantbeholdning i hvert av selskapene under "Kontanthåndtering".

• Du kan velge tidsperioden du vil at oversikten skal vise for innskuddene/uttakene.

• Du kan enten laste ned rapporten eller sende den via e-post.