Oppdateringer
Desember 2022: Ny kalendervisning

Les om de siste oppdateringene på kalendervisning og kundekort.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

I desember 2022 fikk vi en litt større oppdatering. I denne artikkelen presenterer vi de nye oppdateringene og funksjonene.

Nytt design kan tas i bruk ved å velge dine egne profilinnstillinger fra øverst i høyre hjørne og aktiver "Bruk nye design". Dette kan gjøres av eier eller administrator.

Det nye designet til kalenderen

1. Plasseringen til minikalenderen og salongutvalget til venstre er endret.

2. Minikalenderen er øverst, noe som gjør det enklere og raskere å bruke kalenderen.

3. Menyen kan reduseres til kun ikoner, så teksten fjernes fra visningen. Det kan du gjøre ved å trykke på de fire linjene øverst.

4. Knappene er tydeligere og med mer kontrast.

5. Bookingvinduet er også større.

De mest populære tjenestene

Når du setter opp en booking i salongkalenderen kommer de mest populære tjenestene til de ansatte, i tillegg til søkefeltet, noe som gjør det raskere å legge til en booking.

Bestillingshistorikk fra kundekort

Kundekortet viser følgende informasjon om kunden:

• Totalt beløp brukt av kunden

• Antall besøk

• Gjennomsnittlig forbruk per besøk

• Gjennomsnittlig tid per besøk

• Intervall mellom besøkene

• Uteblivelser

Lojalitetsrabatt

• Fra kundeinformasjon kan du velge en lojalitetsrabatt for kunden.

• Det er en prosentrabatt som automatisk alltid overføres til kassen.

• Du kan enten velge en av prosentene eller definere din egen prosent ved å trykke på pennikonet.