Gå til hovedinnhold
Alle samlingerOppdateringer
Nye funksjoner sommer 2023

Nye funksjoner i sommer: tofaktorautentisering, 48 timers påminnelser, "På jobb i dag"-funksjon og antall tegn i beskrivelser for tjenester

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

Tofaktorautentisering (2FA)

Hvis du ønsker kan du aktivere tofaktorautentisering på kontoen din. Dette betyr at når du logger inn i booksalon-systemet, må du oppgi en ekstra sikkerhetskode i tillegg til brukernavn og passord. Last ned en app som Authenticator eller Google Authenticator fra appbutikken før du aktiverer det.

Instruksjoner for aktivering:

1. Logg inn i booksalon-systemet.

2. Velg "Personlig innstillinger" fra øverst i høyre hjørne.

3. Velg "Aktiver tofaktorautentisering."

4. Bruk en app for autentisering (for eksempel Google Authenticator) for å scanne QR koden som vises på skjermen og generer en kode.

5. Skriv inn koden i feltet i systemet.

6. Logg inn og ut av systemet for at innstillingen skal bli aktiv.

7. Ferdig!

Instruksjoner for deaktivering:

1. Logg inn i booksalon-systemet.

2. Velg "Personlig innstillinger" fra øverst i høyre hjørne.

3. Velg "Fjern tofaktorautentisering."

4. Skriv inn autentiseringkoden for å godkjenne deaktivering.

5. Logg inn og ut av systemet for at innstillingen skal bli aktiv.

Påminnelser 48 timer før

Et etterlengtet alternativ for 48 timers påminnelser er nå tilgjengelig. Salongen kan velge å sende påminnelser til kundene 48 timer før som et alternativ, i tillegg til 2 og 24 timers påminnelser til kundene. Dette vil sikre at kunden husker å møte opp til avtalt tid eller endre bestillingen.

Slik fungerer det:

1. Gå til Innstillinger og velg Salongens kalenderinnstillinger.

2. Gå til "Standardinnstillinger for påminnelser"
3. Aktiver knappen så den blir grønn og velg innstillinger påminnelser for SMS (PRO) og e-post.

'På jobb i dag'-funksjon

Du kan nå velge at kalenderen kun skal vise de som har åpent arbeidsskift for den dagen i kalenderen. Dette forbedrer brukervennligheten til kalenderen.

• Du kan velge mellom alternativene "Alle" og "På jobb" i kalendervisningen.

• Funksjonen "På jobb i dag" vil kun vise de som har åpent arbeidsskift den dagen i dagsvisning i kalenderen.

Antall tegn i beskrivelser av tjenester

Antall tillatte tegn for beskrivelser av tjenester har økt fra 500 tegn til 2000 tegn. Dette vil være nyttig når du ønsker å gi kundene dine en utfyllende beskrivelse av tjenestene dine eller instruksjoner for behandlingen.