Bestilling av flere tjenester

Instruksjoner for hvordan du aktiverer og bruker bestilling av flere tjenester (PRO-funksjon).

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

Hva er en bestilling av flere tjenester?

En bestilling av flere tjenester er en bestilling som inneholder mer enn en tjeneste som utføres av samme ansatt i en bestilling. Du kan aktivere denne funksjonen både i din egen kalender og i kundenes timebestilling. Dette gjør at kundene selv kan bestille flere tjenester samtidig.

Bestilling av flere tjenester kan ikke brukes i følgende situasjoner:

• Bestille to eller flere tjenester på ulike dager

• Bestille to eller flere tjenester til ulike ansatte

Hvordan aktivere bestilling av flere tjenester?

Du kan aktivere bestilling av flere tjenester i Salongens kalenderinnstillinger med følgende instruksjoner:

1. Gå til "Innstillinger".

2. Trykk på "Salongens kalenderinnstillinger".

3. Under "Bestillinger med flere tjenester" kan du aktivere funksjonen i salongens kalender og/eller kundenes timebestilling og booksalon markedsplass (markedsplass kommer senere).

4. Lagre endringene til slutt.

Hvordan opprette en bestilling av flere tjenester?

Slik kan du opprette en bestilling av flere tjenester direkte fra kalenderen ved å følge instruksjonene nedenfor:

1. Trykk på ønsket tid.

2. Aktiver "Flere tjenester"

3. Velg tjenestene du vil legge til en etter en ved å søke etter tjenesten eller ved å trykke på de mest populære tjenestene.

4. Under "Valgte tjenester" vil du se en oversikt av tjenestene du har valgt.

5. Trykk på "Neste".

6. Om du ønsker så kan du velge tilleggstjenester for de valgte tjenestene.

7. Trykk på "Neste"

8. Legg til en kunde for bestillingen. Her kan du også endre forberedelsestiden. Til slutt, trykk på "Opprett bestilling".

9. Du vil deretter se bestillingen i kalenderen med et "+"-tegn og et tall som viser hvor mange tjenester som er lagt til i bestillingen. Om du trykker på bestillingen kan du enkelt se alle tjenestene som er i bestillingen. Eventuell forberedelsestid vil også vises under bestillingen.

Videoinstruksjoner for hvordan du legger til en bestilling av flere tjenester:

Bestilling av flere tjenester i kundens timebestilling

Dersom bestilling av flere tjenester for timebestillingswidget er aktivert i salongens kalenderinnstillinger vil kundene kunne bestille flere tjenester samtidig.

I timebestillingen vil kundene kunne se en boks på høyre side av tjenestene som de kan trykke på for å velge tjenestene. Antall valgte tjenester vises nederst på knappen "Fortsett bestilling". Etter at kunden har valgt ønskede tjenester, kan de gå videre ved å trykke på "Fortsett bestilling".