Gå til hovedinnhold
Alle samlingerOppdateringer
Nye funksjoner i mai 2024

Les mer om nytt design på kalenderen, obligatorisk forhåndsbetaling og kontaktmetoder for tjenester som må bestilles ved å ringe.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

Nye funksjoner i mai

Vi ønsker å presentere vårens nye funksjoner: nytt design på kalenderen, obligatorisk forhåndsbetaling for en spesifikk tjeneste og muligheten til å velge ulike kontaktmetoder for tjenester som er "Kun tilgjengelig via telefon". Fortsett å lese for å finne ut mer om disse funksjonene!

1. Nytt design på kalenderen

Designet på kalenderen har blitt oppdatert! Den nye layouten utnytter skjermplassen bedre og er mer intuitiv. Nå er kalenderen enda enklere å bruke, spesielt på mobil! Arbeidsskift kan nå enkelt finnes direkte gjennom kalenderen. En bruker med rollen som eier eller administrator kan også finne salongens kalenderinnstillinger øverst i høyre hjørne.

Du kan aktivere det nye designet fra dine personlige kalenderinnstillinger -> og trykke på knappen "Ny kalender".

2. Obligatorisk forhåndsbetaling for en spesifikk tjeneste (PRO)

Nå kan du velge obligatorisk forhåndsbetaling for en spesifikk tjeneste, som betyr at tjenesten må betales ved bestilling. Innstillingen gjelder kun for den valgte tjenesten, og andre tjenester kan bestilles samtidig uten forhåndsbetaling dersom salongens innstillinger for nettbetalinger tillater det. Innstillingen er salongspesifikk.

Instruksjoner for oppsett av obligatorisk forhåndsbetaling:

1. Åpne "Tjenester"

2. Velg ønsket tjeneste

3. Trykk på "Innstillinger" under tjenesten

4. Trykk på Innstillingen "Obligatorisk full forhåndsbetaling" som du finner under "Forhåndsbetalinger"

5. Husk å lagre til slutt!

Hvis denne innstillingen er valgt for tjenesten vil du se et betalingskort-ikon på tjenesten.

3. Valg av kontaktmetoder for tjenester som må bestilles via telefon

Du kan nå velge hvilke kontaktmetoder som vises for kundene når de skal gjøre en bestilling for en tjeneste som har innstillingen "Kun tilgjengelig via telefon". Alternativene er telefonsamtale og WhatsApp. Minst en av kontaktmetodene må være valgt. Du kan også velge begge.

Instruksjoner for hvor du finner innstillingene:

1. Gå til "Innstillinger"

2. Åpne "Salongens kalenderinnstillinger"

3. Scroll helt nederst på siden

4. Aktiver kontaktmetodene du vil bruke

Kontaktmetodene du velger kommer til å vises på salongens bookingside når du trykker for å åpne tjenesten.