Vad innehåller booksalon?

Lättanvänd online bokning dygnet runt, kundregister, hantering av arbetsskift, kassa och rapporter samt betalterminal och online betalning.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Booksalon är en samling lättanvända användbara verktyg för att framgångsrikt driva ett företag inom branschen för hår, skönhet och friskvård.

Det finns två versioner av tjänsten:

• ett gratispaket för att komma igång, samt

• ett betalt PRO-paket för att ta ditt företag till en helt ny nivå!

Med booksalon får du ett bokningssystem och kundregister, och med PRO-paketet får du andra trevliga funktioner så som kassa och betalterminal (PoS). Allt från samma leverantör.

Booksalons tjänster inkluderar:

• 24/7 online bokning, vi vägleder dig att lägga till den på din egen webbplats eller social media

• Presentkortsbutik, vilket du även kan lägga till på din webbplats eller Facebook

• Automatiskt kundregister och dess hantering

• Hantering av anställda och arbetsskift

• Hantering av tjänster och prissättning

• Automatisk kundkontakt och påminnelser

• Kassa och bokföringsrapporter

...och mycket mer!

Så tveka inte på att ta booksalon i bruk i ditt företag utan förpliktelser, och börja med att skapa ett kostnadsfritt booksalon konto.