Ofta förekommande frågor
På vilka enheter fungerar booksalon?

Booksalon fungerar på alla enheter med en modern webbläsare. Vi rekommenderar Google Chrome som din webbläsare.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Booksalon är utformad för att fungera med den utrustning som redan används av skönhets- och wellnessföretag. Tjänsten fungerar på alla enheter med en modern webbläsare, så du kan använda tjänsten booksalon även på din smartphone med hjälp av webbläsaren eller som en ikon i startmenyn. (på engelska)

För användning i butik rekommenderar vi en vanlig bärbar dator eller surfplatta för användbarheten. Ju större skärm, desto större bekvämlighet!

Dessutom rekommenderar vi att du använder Google Chrome för dess prestanda och stabilitet. Du kan ladda ner Google Chrome från den här länken