Ofta förekommande frågor
Om Book Salon
Varför ska du skaffa ett molnbaserat bokningssystem?

Den här artikeln listar anledningarna till att skaffa en online bokningsprogramvara och varför du bör välja booksalon som partner.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Anledningar till varför du bör skaffa ett modernt bokningssystem:

• Du får en ny kanal där kunderna kan hitta din salong och dina tjänster.

• Varje plats eller ny kanal som läggs till där en reservation kan göras kommer att ta in fler kunder. Utöver din hemsida kan du till exempel lägga till en bokningslänk till ditt företags Facebook- och Instagram-sidor.

• Det finns alltid de som inte vill ringa, speciellt unga kunder gillar att kunna göra bokningar online, oavsett tid på dygnet.

• Folk är upptagna: att göra en bokning är ofta bland det sista man gör på kvällen. Även de mest lojala kunderna kan boka tid hos din konkurrent om det är lättare att boka.

• Onlinebokning är öppen 24/7. (inte bara under salongens öppettider)

Varför booksalon är det bästa valet för ditt företag:

• De flesta bokningssystem är gamla. Utgångspunkten för designen har varit att få dem att fungera på stora datorskärmar. Booksalon är å andra sidan designad för att fungera med både stora skärmar och små mobilskärmar. Inga kompromisser behövs!

• Vi har satsat på användbarhet. Booksalon är det enklaste och snyggaste bokningssystemet på marknaden för kunder och yrkesutövare.

• En registrerad kund kan göra en reservation med bara tre klick.

• Utvecklingen av booksalon slutar aldrig. Vi implementerar och förbättrar funktioner baserat på den feedback vi får från våra kunder. Vi har också funktioner som skönhets- och friskvårdsbranschen aldrig har sett eller kunnat drömma om tidigare.

• Booksalon Gratis är kostnadsfritt och inkluderar online bokning och kundregister. Du får samma eller sämre med en månadsavgift från annat håll.

• Booksalon PRO innehåller allt du behöver för att driva en framgångsrik salong: online bokning, kassafunktion, integrerad betalterminal, snabba dagliga utbetalningar, online förskottsbetalningar, automatisk kundregistrering, automatiska rapporter, lagerhantering, online presentkortsbutik för kunder, SMS-påminnelser för kunder och mycket mer!

• Framför allt är du en partner till oss – inte bara en kund.

• Du kan prova tjänsten utan några risker!

• Prova det nu, börja med att klicka på knappen nedan.