Salongsinställningar och online bokning
Skapa en salong
Hur skapar jag en annan salong eller mer än en plats?

Den här artikeln förklarar hur du enkelt skapar nya platser för din salong

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla som har skapat ett företag inom booksalon kan skapa en ny plats eller flera salonger enligt följande:

Klicka på platsikonen (markerad med en rosa ruta) i det nedre vänstra hörnet:

Du kan sedan navigera till andra platser eller skapa en ny salong från menyn som visas bredvid. Klicka på "Skapa ny salong" och ange informationen för den nya platsen i följande formulär.

Grattis! Du har nu en ny plats/salong.

Bokningsadresser för flera salonger

Om du behöver en sida med bokningsadresser för dina kunder, där kunden först väljer en salong eller en plats.. Då kan du begära det via chatten. Detta kräver dock att salongen ägs av samma person i systemet och det är en bra idé att konfigurera platserna/salongerna med samma e-postadress.