Lägg till produkter i kassan

I den här artikeln hittar du instruktioner om hur du lägger till produkter i kassan.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

• Gå till sektionen Kassa genom att klicka på knappen "Kassa" i menyn till vänster på booksalon.

• Klicka på "+ Ny produkt"-knappen

• Fyll i den nya produktinformationen i popup-fönstret.

• Vi rekommenderar att du lägger till en EAN/streckkod för att få streckkodsläsaren att fungera med booksalon.

• Lägg till ett varumärke, t.ex. Emelie's magiska schampo.

• Du kan ange enhetspriset (st) eller så kan du skapa din egen enhet som "flaska", "kg", "dl".

• Välj den lagliga Momsen för produkten.

• Lägg även till en produktbild för att göra kassan enklare att använda genom att klicka på "Bild" och ladda upp logotyp. Du kan även hitta produktbilder med google bildsökning om du inte vill fotografera produkterna själv.

• Klicka slutligen på den blå "LÄGG TILL PRODUKT"-knappen så kommer produkten att dyka upp i kassan och är nu redo att betalas.