Hur du lägger till anpassad avgift eller försäljningsrad i kassan
Hur du lägger till anpassad avgift eller försäljningsrad i kassan

I den här artikeln kan du läsa hur du snabbt lägger till din egen produkt vid betalning, utan att ha lagt till produkten i kassan i förväg.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland behöver du snabbt lägga till en textrad i kassan utan att lägga till en färdig produkt eller tjänst. Du kan då göra enligt följande:

• Gå till Kassan och Slutför

• I sammanfattningsdelen hittar du knappen + Lägg till egen avgift

Genom att klicka på knappen öppnas ett popup-fönster där du kan ange följande:

Om du vill kan du även lägga till en egen textrad på kvittot, under "Anpassad textrad" kan till exempel kundens namn läggas till på kvittot.

Till exempel "För -Efternamn" eller Emelie Test kund

• Lägg till en valfri titel i namnfältet, t.ex. "Emelies Schampo"

• Välj typ (under fliken Typ): om det är en Produkt/Tjänst, så den placeras under rätt avsnitt i försäljningsrapporterna.

• Välj momssats

• Ange priset till kund (inkl. moms) och tryck på LÄGG TILL-knappen så kommer det anpassade köpet att visas på kundens kvitto.

Ett exempel på ett kvitto med "egen produkt" och en anpassad text tillagd.