Användare
Ändra ordningen på användare i kalendern

I den här artikeln kan du läsa hur du kan organisera dina användare i kalendern i den ordning du vill ha dem.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att komma igång, gå till 1. Inställningar och välj sedan 2. Användare

Du kan ändra ordningen genom att klicka på de tre horisontella linjerna och dra en användare åt gången till önskad ordning:

När du har organiserat ordningen på användarna kan du återgå till kalendern där dina anställda nu är omorganiserade. Kom dock ihåg att den första användaren alltid är den som är inloggad i kalendern.