PRO-paketet och betaltjänster
Utbetalningar för booksalon PRO-kunder i Sverige

Denna artikel beskriver utbetalningar av kortbetalning i Sverige.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna artikel hittar du info om:

Såhär fungerar utbetalningar till Sverige

Betalningar som tas emot via booksalons betalterminal samt kortbetalningar online avräknas dagligen till salongerna, vanligtvis alla bankdagar på året.

Utbetalningarna sker normalt inom några bankdagar efter kortbetalningen och avräknade medel finns tillgängliga på handelskontot på bankdagar.

Du kan välja frekvensen: Dagligen, Veckovis, eller Månadsvis från Utbetalningsmenyn.

Utbetalningsrapporter skapas automatiskt och rapporterna kan skrivas ut eller skickas direkt till revisorn via e-post. Du hittar rapporterna i menyn "Försäljning" --> "Utbetalningar".

Ett exempel på en utbetalningar

• Kortbetalning på måndag, och pengarna finns på säljarens konto på onsdag eller torsdag. Det finns vissa bankspecifika skillnader.

• Kortbetalningar på fredagar och lördagar betalas ut på måndag och pengarna är vanligtvis tillgängliga på säljarens konto de nästföljande dagarna.

Det är också möjligt att kortföretagens utbetalning tar ungefär en dag längre än enligt ovan. Detta händer dock ganska sällan och vi försöker rapportera dessa på den här sidan.