Skapa tjänster
Skapa en ny kategori eller tjänst

PRO-användare kan skapa nya kategorier och alla användare kan lägga till sina egna tjänster under de befintliga. Läs instruktionerna här.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna artikel hittar du info om:

Skapa kategorier och tjänster i booksalon

Obs!

1. Som PRO-användare kan du skapa nya kategorier och tjänster.

2. I gratisversionen kan du bara skapa nya tjänster och tilläggstjänster under befintliga kategorier.

Så här skapar du en ny kategori och tjänst:

1. Skrolla ner till slutet av fliken "Tjänster" och klicka på "Lägg till egen kategori".

2. Ange önskad kategori och välj en egen ikon. Det är också möjligt att aktivera funktionen "Erbjud val av hårlängd" om det behövs för tjänsten.

3. När du har skapat en kategori kan du skapa tjänster under kategorin genom att klicka på "Skapa egen tjänst i kategorin _____" eller genom att öppna en befintlig kategori.

4. Ange titel, varaktighet, pris och en beskrivning av tjänsten. Det maximala antalet tecken för beskrivningen är 2000.

5. Kom ihåg att alltid spara dina ändringar!

Bilder på hur man skapar anpassad kategori:

Bilder på hur man skapar en tjänst under kategorin: